FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Kjøkkenutstyr/Bakeutstyr/Kakeformer & Pepperkakeformer

Kakeformer & Pepperkakeformer

Praktiske og funksjonelle former gjør det lett å bake herlige kaker og saftige brød! Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg bakeformer, kakeformer og brødformer med fint og praktisk design fra populære merkevarer.
63 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

Kakeformer og brødformer for kjøkkenet

Bakeformer, som kakeformer og brødformer er praktisk kjøkkenutstyr som gjør det lett å bake alle dine favorittkaker og favorittbrød. I vårt store sortiment kjøkkenutstyr har vi samlet bakeutstyr som kakeformer og brødfomer av høy kvalitet og fra kjente merkevarer, slik at du enkelt kan finne noe som passer for deg og dine behov.

Hvilke kakeformer og brødformer er mest populære?

Praktiske og funksjonelle bakeformer, kakeformer og brødformer gjør det lett å bake alle dine favorittoppskrifter. Her kan du finne kakeformer og brødformer fra en rekke ulike kjente og populære merkevarer som Le Creuset, De Buyer og Peugeot.

Topp 3 mest populære kakeformer og brødformer

  1. Eva Trio brød- og kakeform fra Eva Solo
  2. Clever Baking kakeform fra Villeroy & Boch
  3. Kendra brødform fra Bloomingville

Tåler kakeformer og brødformer oppvaskmaskin?

Mens noen kakeformer og brødformer tåle roppvaskmaskin, er det derimot ikke alle som gjør det. Det er derfor viktig at du leser nøye gjennom instruksjonene fra leverandøren før du vasker kakeformen eller brødformen i oppvaskmaskin, slik at du er garantert å få både nytte og glede av bakeformene dine så lenge som mulig.
Noen kakeformer og brødformer tåler også fryser, noe som gjør det lett om du skal bake iskaker, men her er det også viktig å lese nøye gjennom instruksjonene fra leverandøren på forhånd.

Kakeformer og brødformer i ulike materialer

Kakeformer og brødformer kommer i en rekke ulike materialer. Rustfritt stål og keramikk er blant de mest populære, ettersom de fordeler varmen godt, noe som gjør at bakverket steker jevnt. De er også lette å rengjøre, i tillegg til at de er slitesterke.

Kakeform og brødform med avtagbar bunn

Her i vårt sortiment kan du finne kakeformer of brødformer med avtagbar bunn, som gjør det lettere å ta ut kaken fra formen uten at rester henger igjen. Springform er et godt og praktisk alternativ som passer spesielt godt for deg som liker å bake kaker.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB