FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Knivoppbevaring

Her har vi samlet et stort utvalg knivbrett, knivtrekk og annet du kan oppbevare og beskytte knivene dine i. Utforsk vårt store utvalg knivoppbevaring av høy kvalitet fra kjente og populære merkevarer her.
67 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

Knivoppbevaring for kjøkkenet

Med rett oppbevaring av knivene dine ligger de trygt når du ikke trenger de, samtidig som at de er lett tilgjengelig når du gjør det. I tillegg til å fungere som et praktisk sted å oppbevare knivene dine, kan knivoppbevaring også være fine og dekorative detaljer til kjøkkenet. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg knivoppbevaring for både skuff og kjøkkenbenk, slik at du enkelt kan finne det du leter etter.

Hvilken knivoppbevaring er mest populær?

Smart og praktisk knivoppbevaring gjør at alle kjøkkenknivene dine ikke utsettes for skrap og ekstra slitasje, noe som gjør at de holder seg skarpe over lengre tid, og at du derfor ikke behøver slipe de like ofte. I tillegg er det viktig å oppbevare skarpe kniver på en trygg og sikker måte, slik at man ikke risikerer å skjære seg. Her kan du finne vårt store sortiment knivoppbevaring av høy kvalitet for både skuff og kjøkkenbenk, fra kjente og populære mekevarer som for eksempel Morakniv.

Topp 3 mest populære knivoppbevaring

Knivoppbevaring fra Zwilling Knivoppbevaring fra KAI Knivoppbevaring fra Satake

Knivoppbevaring for skuff

I tillegg til at kniver kan oppbevares på kjøkkenbenken, kan de også oppbevares i en skuff. Med en knivbeskytter kan du enkelt oppbevare knivene dine trygt i skuffen, slik at de holder seg like fine og skarpe og som også minimerer risikoen for uhell.

Knivoppbevaring for kjøkkenbenken

Å vise frem knivene dine på kjøkkenet er både dekorativ og bidrar til å skape stemning på kjøkkenet. Med knivoppbevaring som kan stå på kjøkkenbenken eller henge på veggen, kan du enkelt vise frem knivene dine, og de er også lett tilgjengelige når du skal bruke de. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg knivoppbevaring og knivblokker som passer perfekt på kjøkkenbenken eller som kan henges opp på kjøkkenet.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB