FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Mortere

Morter og pistill er gode redskaper for å kverne krydder og andre ingredienser. Her kan du finne mortere i ulike størrelser, materialer og stiler fra kjente og populære merkevarer.
20 resultater sortert etter

Morter - praktiske redskaper på kjøkkenet

En morter og pistill en et fleksibelt kjøkkenredskaper som kan brukes til en rekke ulike oppgaver.

Med vekten av pistillen kan du enkelt kverne krydder og urter slik at deres aroma frigjøres, noe som igjen gir de hjemmelagde matrettene dine det lille ekstra.

Til tross for at de veier litt, er en morter enkel å brukes, og den er også en stilren og dekorativ detalj på kjøkkenbenken når du ikke bruker den.

Her hos Nordic Nest, i vårt store sortiment av kjøkkenutstyr, kan du utforske mortere i ulike stiler, materialer og design fra kjente merkevare.

Hvilke mortere er mest populære?

I vårt store sortiment kjøkkenutstyr kan du finne et stort utvalg mortere av høy kvalitet. Uansett om du er på utkikk etter mortere i stein som granitt eller marmor, støpejern eller tre, kan du finne noe som passer for deg hos oss. Her kan du utforske mortere fra kjente og populære merkevarer som House Doctor, Nicolas Vahé og Design House Stockholm.

Topp 3 mest populære mortere

  1. Stone morter fra Tom Dixon
  2. Marina morter fra Broste Copenhagen
  3. Kendra morter fra Bloomingville

Hva kan du bruke en morter til?

En morter har en rekke ulike bruksområder. I tillegg til å kverne krydder og urter, kan du også kverne frø, nøtter og andre ingredienser, som for eksempel:

  • harde oster
  • hvitløk
  • sesamfrø
  • kardemomme
  • mandler
  • oliven

Mortere for små og store kulinariske eventyr

Det er mye smak som går tapt når man bruker krydder og urter som er kvernet på forhånd, så nykvernede urter og krydder i en morter er en fin måte å gi maten din mye mer smak og aroma.

I tillegg kan mortere gi mer kontroll når du skal forberede maten. Dersom du bruker en morter for å knuse pepperkorn, kan du enkelt kontrollere nettopp hvor fint du vil ha pepperet kvernet.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB