FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Sleiver & Øser

Av alt kjøkkenutstyr som bør finnes på ethvert kjøkken, er sleiver og øser blant de viktigste redskapene. Sleiver og øser kommer i alt fra tre og plast til metall, og finnes i en rekke former og design. Her finner du sleiver, øser og suppeøser fra kjente merkevarer.
177 resultater sortert etter
1
...
5
Side 1 av 5

Sleiver, øser og suppeøser - de beste redskapene til kjøkkenet

Sleiver, øser og suppeøser er blant det mest populære kjøkkenredskapene, og er det perfekte hjelpemiddelet for å røre i panner, samt helle opp herlige supper og saus med. Øser og sleiver kommer i en rekke ulike design, stiler og materialer, noe som gjør det lett å finne noe som passer for deg, dine behov og som passer til stilen på kjøkkenet ditt. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg sleiver og øser fra kjente merkevarer.

Hvilke sleiver og øser er mest populære?

Sleiver og øser er en obligatorisk del av kjøkkenutstyret og har en plass på ethvert kjøkken. Siden sleiver og øser kommer i en rekke ulike stiler, materialer og design, kan alle finne den beste sleiven og den beste øsen for dem. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg sleiver og øser fra kjente merkevarer som Fiskars, Hardanger Bestikk og House Doctor.

Topp tre mest populære sleiver og øser

  1. RAW skje fra Aida
  2. Profile kjøkkenredskap fra Brabantia
  3. Nordic Kitchen fra Eva Solo

Hvilke materialer lages sleiver og øser av?

Materialvalget på sleiver og øser er viktig. Ikke bare påvirker dette utseende og design, det påvirker også hvilke kjeler og stekepanner du kan bruke de i. For eksempel bør ikke sleiver og øser i metall brukes i panner og gryter med non-stick, siden dette kan skrape opp det beskyttende laget. Sist, men ikke minst, kommer materialvalget til å påvirke hvordan øsen eller sleiven skal rengjøres.

Sleiver og øser av tre

Sleiver av tre er et klassisk og populært valg, som også er dekorative. Siden tre er et relativt mykt materiale, kan disse generelt sett brukes i alle typer kjeler og stekepanner. Tre bør ikke vaskes i oppvaskmaskin, og for å sikre lengst mulig levetid, bør du derfor vaske de for hånd.

Sleiver og øser av silikon og plast

Plast er også et populært valg for både sleiver og øser. De kan også brukes i de fleste gryter, kjeler og stekepanner, noe som gjør dette til et allsidig og praktisk valg. De passer også perfekt om du ønsker deg sleiver og øser som tåler oppvaskmaskin.

Sleiver og øser av metall

Metall er et slitesterkt materiale som også tåler varme godt. Mange øser og sleiver i rustfritt stål kan også tåle oppvaskmaskin. Sleiver og øser av metall er også dekorative element, som kan gi kjøkkenet ditt et profesjonelt preg.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB