FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Filifjonka Mummitallerken - Grå - Arabia
Filifjonka Mummitallerken - Grå - Arabia
Filifjonka Mummitallerken - Grå - Arabia
Filifjonka Mummitallerken - Grå - Arabia
Filifjonka Mummitallerken - Grå - Arabia
Filifjonka Mummitallerken - Grå - Arabia
Arabia

Filifjonka Mummitallerken

Grå
254 kr299 kr
På lager, klar for levering
Frakt i Norge: 49 kr

Beskrivelse

Filifjonka Mummitallerken fra Arabia har et motiv av Filifjonka som finner støvkaninenes skjulested og deretter lar såpevannet strømme. I servise Filifjonka, som består av en Mummitallerken, et Mummikrus og en Mummiskål, blir vi kjent med Filifjonka og hennes typiske trekk. Motivene er designet av Tove Slotte og er basert på Tove Janssons bok Sent i November fra 1970 og tegneserien Klåttdjurets frieri som hun ga ut sammen med Lars Jansson i 1959.

Orden, renslighet og forutsigbarhet er trebarnsmamman Filifjonkas viktigste nøkkelord og er noe som får henne til å føle at hun har kontroll over sitt liv. Hvis Mummimamma er den som ikke henger seg opp i små ting, så er Filifjonka stikk motsatt! Filifjonka er engstelig av seg og hun rydder for å prøve å få orden på livet sitt. Hun er streng i oppdragelsen av barna sine, slik at de ikke kommer inn i noen dårlige vaner. Hvis sannheten skal frem, så er filifjonka ganske sjalu på Mummimamma og hennes bohemske liv, men hun har vanskelig for å bryte sitt nevrotiske mønster.

Mummimotivets historie begynner med at en psykiater kommer til Mummidalen for å prøve å kurere Filifjonka fra rengjøringskomplekset. Mummidalens bærebjelke Mummimamma bestemmer seg for å løse situasjonen på egenhånd når hun ser at Filifjonkas hus begynner å fortfalle. Ved at Mummimamma skriver et telegram som Filifjonkas barn entusiastisk overleverer til morgen, leser Filifjonka at hun får besøk av en kvinnekomitè. På denne måten klarer Mummimamma å kurere Filifjonkas iver etter å vaske.

Mummitallerkenen i slitesterkt vitro-porselen vil være et fint tillegg til Mummi-samlingen og passer like godt til brødskiven til frokost som til kaker og kaffe. Bland gjerne og match Mummitallerkene med andre Mummiprodukter fra Arabia.

Fakta

  • MerkevareArabia
  • DesignerTove JanssonTove SlotteLars Jansson
  • SerieArabia Mumin
  • Artikkelnummer500004-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerVitroporselen
  • Bruttovekt (kg)0,398
  • VedlikeholdsrådKan fryses Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Ildfast.
  • NæringsmiddelgodkjentJa
  • Diameter (cm)19

Anmeldelser

Kundservice

Andre design vi tror du setter pris på

Andre likte også

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB