FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Audo Copenhagen JWDA

En av Audo Copenhagen sine mest populære lampeserier, er JWDA. Lampene er elegante og funksjonelle, og har med sitt enkle formspråk opparbeidet seg status som moderne klassikere. Her finner du de populære JWDA-lamper fra Audo Copenhagen.
16 resultater sortert etter

JWDA fra Audo Copenhagen - elegant og funksjonell

Menus JWDA-serie består av elegante og funksjonelle bordlamper, pendler eller gulvlamper med et enkelt, moderne formspråk. Lampenes mest karakteristiske trekk er kanskje glasskulen i opalglass, som kaster et varmt og behagelig lys i rommet. JWDA-lampene kan også dimmes, noe som gjør det lett for deg å skape den stemningen i rommet som du ønsker. I tillegg kommer lampene i en rekke vakre farger og fargekombinasjoner, så det er lett å finne en som passer inn i hjemmet ditt.

Hvilke typer lamper finnes i JWDA-serien?

JWDA er en serie lamper som i løpet av årene har fått status som moderne klassikere. Det første produktet i serien var en bordlampe, men JWDA-familien har blitt utvidet med både pendel og gulvlampe. Den første lampen var den populære bordlampen i betong, men i dag finnes bordlamper, pendler og gulvlamper i en rekke andre materialer og farger.

JWDA Bordlampe 

JWDA bordlampe er det første produktet som ble lansert i denne serien, og er også en av de mest populære produktene. Bordlampa har et enkelt, minimalistisk formspråk og kommer i en rekke vakre farger og fargekombinasjoner. Glasskuppelen til JWDA kommer også som reservedel.

JWDA Pendel

Pendellampene fra JWDA deler det enkle formspråket som vi kjenner igjen fra bordlampene, og passer perfekt i de fleste rom i huset. JWDA pendel kan gjerne plasseres over kjøkkenbordet eller så kan flere pendler plasseres i rekke over kjøkkenøya eller spisebordet. Pendelen er også perfekt i stua, enten over et sofabord eller over et småbord.

JWDA Gulvlampe

Audo Copenhagens JWDA-lamper er funksjonelle lamper som har et elegant og sofistikert utseende, og passer perfekt inn i moderne hjem. Gulvlamper kaster mer lys og er perfekt for å lyssette større rom. De er også et praktisk valg om du ikke kan montere lamper på vegger eller i tak.

Hva er historien bak JWDA-lampen?

JWDA står for “Jonas Wagell  Design & Architecture”, og lampeserien er et resultat av samarbeidet mellom Jonas Wagell og Audo Copenhagen.

I sent 2012 ble Norm Architects ledende designere for Audo Copenhagen, og allerede i februar 2013 tok kontakt med Jonas Wagell for å innlede et samarbeid. Det første produktet ble lansert i 2014, og var JWDA-bordlampen i betong. Siden den gang har tusenvis av JWDA-lamper blitt solgt verden over, og har gitt denne lampen status som en moderne klassiker. Siden den gang har JWDA-familien fått flere medlem i ulike farger og lampetyper.

Hva kjennetegner designet til JWDA?

JWDA har et enkelt, men kraftfullt design. De myke formene som lampen har, er perfekt kontrast til de robuste materialene som sokkelen er laget av. Glasskuppelen er laget av hvitt opalglass, noe som gjør at lyset fra lampen ikke blender, og som skaper et varmt lys. Lampen kan også dimmes, og er derfor perfekt om du er på utkikk etter stemningsskapende lys.

Hvordan rengjør man JWDA-lamper?

For å fjerne støv fra en JWDA-lampe, kan du tørke av lampen med en tørr klut.

Hvor kan jeg plassere en JWDA?

JWDAs enkle formspråk og moderne design gjør at den passer perfekt i flere rom i hjemmet ditt. Bordlampen er utmerket å plassere på nattbordet, siden den ikke tar stor plass. Lampa skaper et varmt, avslappende lys som skaper en perfekt atmosfære for soverommet. Dimmbare lamper er også fint for soverommet, siden du selv kan velge den lysstyrken som du behøver til enhver tid, enten om det er bordlampe, taklampe eller gulvlampe.

JWDA er også et utmerket valg for entreen eller stua, nettopp fordi den skaper varme atmosfærer. Siden lampene kan dimmes, er de også praktiske lamper som hjelper deg å skape den rette atmosfæren.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB