FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Merkevarer/Bengt Ek Design

Bengt Ek Design

For Bengt Ek Design er kvalitet, funksjonalitet, skjønnhet og nytte viktige nøkkelord for alle deres produkter og design. Utforsk Bengt Ek Designs store sortiment kjøkkenredskaper og interiør av høyeste kvalitet her hos Nordic Nest.
4 resultater sortert etter  
Popularitet

Bengt Ek Design - dekorative og funksjonelle redskaper til kjøkken og hjem

Kvalitet, funksjonalitet, skjønnhet og nytte er nøkkelord for produkter fra den kjente og populære merkevaren Bengt Ek Design. I dette sortimentet kan du blant annet finne praktiske og dekorative kjøkkenredskaper og dekorasjoner som hjelper deg skape et hjem du elsker.

Hvilke produkter fra Bengt Ek Design er mest populære?

Bengt Ek Design er spesielt kjente for sine praktiske, funksjonelle kjøkkenredskaper av høy kvalitet, som for eksempel steketermometere og kjøkkentimere i en rekke ulike utførelser og design. Her kan du både timere i rustfritt stål som har et klassisk og elegant utseende, og samtidig finne timere med et retro og kreativt design. I tillegg til redskaper og utstyr for kjøkken, har Bengt Ek Design også en rekke veggklokker som er like dekorative som praktiske uansett hvor i hjemmet du plasserer dem.

Hvem er Bengt Ek?

Bengt Ek er en svensk designer og formgiver fra det lille tettstedet Smålandsstenar i Småland i Sverige. Allerede som 15-åring var han entusiastisk og interessert i design og form, og allerede da designet han produkter for lokale bedrifter. I 1970 begynte han å studere ved Konstfack Skolan i Stockholm, og fem år senere flyttet han og faren til Luzern i Sveits, hvor Bengt Ek Design ble grunnlagt.

Historien bak Bengt Ek Design

Bengt Ek Design ble grunnlagt i Luzern i Sveits i 1975 av Bengt Ek og hans far. I løpet av årene har denne populære merkevaren blitt synonym med kvalitet, innovasjon og nytte. Siden den gang har Bengt Ek Design blitt stadig mer populær, og har blant annet stilt ut produkter på museum i Tokyo, San Francisco og New York. Her hos Nordic Nest kan du utforske sortimentet til Bengt Ek Design, med funksjonelle og dekorative Kjøkkenutstyr og interiør for et moderne hjem.

Hva er Bengt Ek Designs designfilosofi?

Bengt Ek Design ønsker å gjøre hverdagsprodukter på en ny og unik måte. Produktene skal være funksjonelle, nyttige og ha høy kvalitet, samtidig som at de skal være dekorative.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB