FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Merkevarer/Gärsnäs

Gärsnäs

Gärsnäs produserer møbler som kjennetegnes av enkel og tidløs design som gjenspeiler den svenske interiørtradisjonen. Gärsnäs streber etter å skape møbler av høy kvalitet som passer inn i ulike miljøer og tilbyr en genuin og bærekraftig møbelopplevelse. Her finner du et bredt utvalg av Gärsnäs-møbler som stoler, lenestoler og bord.

76 resultater sortert etter
1
...
3
Side 1 av 3

Hvorfor Gärsnäs? 

Gärsnäs er en vev av tid, der det har blitt skapt møbler siden 1893 i den familieeide fabrikken på Österlen. Med blikket rettet mot både nåtid og fremtid bygger de møbler for i dag og i morgen, preget av en skandinavisk designtradisjon. Møblene er like aktuelle i dag som for over hundre år siden, noe som viser at design og kvalitet er viktige verdier for Gärsnäs.

Hva er Gärsnäs' viktigste prinsipper og pilarer?

Nysgjerrighet 

For Gärsnäs er nysgjerrighet den viktigste aspekten. Ved å være våkne for tidens ånd og behov, tar de frem møbler som ikke bare er vakre, men som også møter dagens krav om bærekraft og ressurseffektivt arbeid. 

Bærekraft 

Bærekraft utgjør Gärsnäs' andre grunnpilar. Å være kloke og fornuftige er avgjørende, og deres møbler blir en del av et økologisk kretsløp. Med råvarer fra nærområdet og dyktig håndverk som møter moderne teknologi, streber de etter å skape møbler av høyeste kvalitet. 

Hvordan jobber Gärsnäs med bærekraft? 

Gärsnäs ser ikke på møblene sine som ferdige når de forlater fabrikken. De tar også ansvar for dem over tid. Gärsnäs' renoverings- og restaureringssystem blir en naturlig forlengelse av deres sirkulære og langsiktige tenkning, der møblene får nytt liv og forblir levende på tvers av generasjoner.

Hvem er Gärsnäs? 

Gärsnäs AB, et familieforetak siden 1893, eies av Anna og Dag Klockby samt Åke Axelsson. Med base i Gärsnäs på Österlen i Skåne, har selskapet under ledelse av interiørarkitekten og møbelsnekkeren Åke Axelsson, utviklet seg og oppnådd internasjonal suksess. Ved å kombinere tradisjonelt håndverk med moderne design, skaper de en møbelkulturell møteplass som strekker seg fra Österlen til Stockholm, hvor deres showroom på Skeppsholmen inviterer til en inspirerende reise gjennom tid og design. 

Hva er House of Gärsnäs? 

House of Gärsnäs er et showroom på Skeppsholmen, Stockholm, som inviterer til en inspirerende reise gjennom tid og design. 

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB