FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Iittala Origo

Sett farge på hverdagen med vakkert servise fra Origo! Origo er et prisvinnende servise fra Iittala som med sitt enkle formspråk og vakre, dekorative farger gjør hverdagen vakrere. Her finner du tallerkener, krus og skåler fra Origo.
15 resultater sortert etter

Fargeglade Origo fra Iittala

Origo er et vakkert og fargerikt servise fra Iittala, som med sitt enkle formspråk og dekorative fargeglade striper gir borddekkingen din en liten dose farger. Her finner du fine og funksjonelle tallerkener, skåler, kopper og krus, som gjør hverdagen litt vakrere.

Hvilke farger komme Origo fra Iittala i?

Origo fra Iittala kommer i to ulike fargeversjoner. Oransje er mer fargesterk, og består av klare farger som rødt, oransje, blå, grønn og lilla striper. Beige har en mer nedtonet palett med lyse blå, lyse grønne og beige striper.

Hva kjennetegner designet til Origo?

Origo har et distinkt design som det er lett å kjenne igjen. Selve formene på tallerkenene, skålene og koppene er stilrent og har et enkelt formspråk, noe som gjør det lett å kombinere med en rekke andre serviser.

Det fremste kjennetegnet til Origo er de fargerike ringene som dekorerer kanten på tallerkenen og utsiden på koppen.

Hvem har designet Iittala Origo?

Alfredo Häberli har designet det populære serviset Origo. Målet var å skape et enkelt servise som passer for hverdagslig bruk, og som også er fleksibelt nok til å kunne ha en rekke ulike bruksområder.

Kan jeg kombinere Iittala Origo med andre serviser?

Ja, det kan du! Origo er perfekt å matche med andre serviser fra Iittala, som for eksempel Teema, men kan også fint kombineres med andre serviser også.

En eller flere deler fra Origo kan være den perfekte dosen farger som borddekkingen din trenger, og det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan kombinere Origo med.

Origo - prisvinnende design fra Iittala

I 2002 vant Origo fra Ittala den internasjonale designprisen iF. iF Design Award har blitt delt ut hvert år siden 1954 som en del av Hannover Messa.

Tåler Origo oppvaskmaskin?

Ja, alle deler tåler å vaskes i oppvaskmaskin, og de tåler også både stekeovn og fryser, noe som gjør de til et perfekt servise for hverdagsbruk.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB