FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Merkevarer/Juniper

Juniper

Juniper har en ambisjon om å skape hotellopplevelser i folks hverdag. Uten å gå på akkord med kvalitet og holdbarhet tilbyr Juniper sengetøy og håndklær som bringer luksus inn i hverdagen.
79 resultater sortert etter
1
...
3
Side 1 av 3

Hva er Junipers ambisjon? 

Grunnleggeren Mathilda Wibom Westerberg skapte selskapet Juniper med en ambisjon om å skape en hotellfølelse i hverdagen, ved å tilby produkter av høy kvalitet og holdbarhet. Ved å bruke nøye utvalgte materialer og gjennomtenkt design, streber Juniper etter å forvandle vanlige øyeblikk til minneverdige stunder. 

Hvordan jobber Juniper med bærekraft? 

Juniper tar bærekraft på alvor og jobber aktivt for å redusere sin klimapåvirkning. Ved å bruke bærekraftige materialer og produksjonsmetoder, streber de etter å minimere avfall og forbruket av ressurser. Juniper satser på å tilby produkter av høy kvalitet som er holdbare over tid, og dermed redusere behovet for å kjøpe nytt. I tillegg utforsker de muligheter for resirkulering og gjenbruk for å redusere sitt klimaavtrykk. 

Hva slags materialer er Junipers sengetøy laget av? 

Junipers sengetøy er laget av nøye dyrket Supima-bomull. Bomullen dyrkes med bevissthet om å bevare jorden og redusere vannforbruket. I tillegg brukes høyteknologiske løsninger for å minimere svinn. Med andre ord, gir Supima-bomullen ikke bare en positiv miljøpåvirkning, men også et mykere stoff med sterkere fibre. På denne måten kan du nyte både kvalitet og ansvar når du velger Junipers sengetøy. 

Kan jeg vaske Junipers sengetøy i vaskemaskinen? 

Ja, det går fint å vaske sengetøy fra Juniper i vaskemaskinen. Anbefalingen er å vaske sengetøyet før du bruker det for første gang. For å være mer miljøvennlig, kan du skifte sengetøy annenhver uke og vaske dem på en temperatur på 40 grader i stedet for 60 grader. Ved annenhver vask kan det være bra å bruke tøymykner. Sengetøyet kan enten henges til tørk eller tørkes i tørketrommel på lav varme og lav omdreining. 

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB