Kampanje

kr 2 056

kr 2 599

Inkl. moms
En feil oppstod når du forsøkte å endre variant, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
På lager Levering omgående
Fri frakt innen Norge.

Kai Shun Classic kokkekniv

Kais japanske kokkekniv på 15 cm er en praktisk kniv med mange bruksområder. Det kurvede bladet, med en kjerne av VG-MAX-stål i høy kvalitet og vakker damaskusstål egner seg utmerket til preparering av både grønnsaker og kjøtt. Takket være det konvekse bladet og den manuelle slipingen av Shun-knivene, får de en skarphet uten like. Håndtaket i laminert pakkatre er ergonomisk utformet og føles bra i hånden. Kokkekniven inngår i den eksklusive Shun Classic-serien fra den japanske knivprodusenten Kai.

Generell informasjon

Merkevare KAI
Antall i pakken 1 stk.
Artikkelnummer 32643-02

Fakta

Materiale: Hank i laminert Pakkatre, rustfritt blad av stål.
Størrelse:
Lengde blad: 15 cm.
Lengde håndtak: 11,2 cm.
Hardhet: 61 HCR.

Vedlikehold

Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål.
Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen.
Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut.
Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet.
Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste.
Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.

Kommentar

Bruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken.
Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.