kr 699Inkl. moms
En feil oppstod når du forsøkte å endre variant, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
På lagerBare et fåtall igjen!Levering omgående
Frakt i Norge: kr 89.

Kai Wasabi Black sashimi, -yanagibakniv

Kai ”Yanagiba” 21 cm sashimikniv fra Wasabi Black-serien har et enkelslipt, langt og smalt blad med en lett krumning - perfekt for å skjære tynne skiver med presisjon. Kniven har et håndtak med en kombinasjon av polypropen og bambuspulver, som gir det antibakterielle egenskaper. Kais sashimikniv er spesielt egnet til tilberedning av for eksempel sashimi eller skivet rå fisk, men er også en ypperlig kniv for å skjære store stykker kjøtt og andre fuktige matvarer.

Generell informasjon

MerkevareKAI
Antall i pakken1 stk.
Artikkelnummer32640-01

Fakta

Materiale: Bambushank og polypropen, rustfritt blad av stål.
Størrelse:
Lengde blad: 21 cm.
Lengde håndtak: 12,6 cm.
Hardhet: 58 HCR.

Vedlikehold

Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål.
Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen.
Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut.
Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet.
Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste.
Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.

Kommentar

Bruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken.
Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.

Handlekurv

Lukk