FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Merkevarer/Massproductions

Massproductions

Møbelprodusenten Massproductions er opptatt av bærekraftig, effektiv og industriell produksjon i høy kvalitet. Hos oss i Nordic Nest finner du et bredt utvalg av møbler fra Massproductions. Møblene er utviklet for å vare lenge og har mange praktiske og smarte funksjoner. Hvilken er din favoritt?
148 resultater sortert etter
1
...
5
Side 1 av 5

Massproductions - Kvalitetsmøbler med moderne design

Massproductions' møbler er designet for å vare, både estetisk og med tanke på holdbarhet. Mange av produktene er laget av én type materiale, og når det brukes flere materialer, er de enkle å skille fra hverandre for resirkulering. Når det er mulig, brukes resirkulerte materialer, og selskapet benytter konsekvent miljøvennlig lim og maling.

Selv når designutfordringene er krevende og komplekse, er resultatet ofte enkelt. Massproductions mener at det ikke er behov for overflødige detaljer, og argumenterer for at skjønnhet oppstår naturlig når man skaper smarte og nyttige møbler. Massproductions tilbyr stoler, bordog sofaer fra serier som Crown, Dandy og Albert.

Når ble Massproductions grunnlagt?

Det internasjonale varemerket Massproductions ble grunnlagt i 2009 av to designere, britiske Chris Martin og svenske Magnus Elebäck. Chris Martin har sitt hovedområde som designspesialist, mens Magnus Elebäck er hjernen bak selskapets innovative strategi. En viktig del av strategien er at Massproductions designer produkter internt, samarbeider med nøye utvalgte produksjonsanlegg og selger til et globalt marked.

Konsepter for Massproductions

For å realisere visjonen fullt ut kontrollerer Massproductions både produksjon, salg og markedsføring. Dette banebrytende konseptet har vist seg å være svært vellykket, og selskapet har flere prisbelønte møbler, som Rose Chair og Crown Easy Chair. Massproductions har også en permanent samling på Sveriges Nationalmuseum.

Inspirasjonen bak Massproductions

Navnet Massproductions bygger på bærekraftig, effektiv og kvalitativ industriproduksjon. Massproductions har et helhetlig syn på produksjonsprosessen og legger stor vekt på miljøet i valg av verktøy og materialer. Selskapet bygger på moderne og funksjonell finesse, noe som resulterer i møbler med multifunksjonalitet og smarte løsninger.

Massproductions' mest populære produkter

  • Rose Chair 
  • Crown Easy Chair

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB