FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Merkevarer/OX Denmarq

OX Denmarq

OXDENMARQ er et dansk møbelfirma som leverer et tiltalende design i eksklusive og holdbare materialer som får en nydelig patina over tid. Merket er best kjent for sine lærmøbler i kolleksjoner som KS, Trifolium og Papillon.
130 resultater sortert etter
1
...
4
Side 1 av 4

OX DENMARQ – kvalitetsmøbler som eldes vakkert  

Det danske merket OX DENMARQ har siden 2003 produsert vakre lenestoler og sofabord av høy kvalitet. Å produsere prisgunstige møbler fra eksklusive materialer har vært en av de viktigste grunnverdiene siden starten for OX DENMARQ. Produktene i sortimentet er hovedsakelig laget av lær, ofte i kombinasjon med stål eller tre. Som et tillegg til disse materialene har man også inkludert marmor og messing – alle materialene er nøye utvalgte og ment for å vare livet ut. 

Den første delen av navnet OX DENMARQ er en hyllest til materialet som utgjør en stor del av produktene, nemlig lær. Den andre delen av navnet er en kombinasjon av hjemlandet Danmark og etternavnet til merkets medgrunnlegger Dennis Marquart. 

Merkevaren arbeider ut fra dansk designtradisjon med materialer av høy kvalitet og dyktige håndverkere fra Spania og Danmark. Felles for alle OX DENMARQs produkter er at de har et luftig og minimalistisk uttrykk hvor materialene over tid får en vakker patina. 

Hvor produseres OX DENMARQs produkter?

Som en av få danske møbelprodusenter har OX DENMARQ valgt å plassere en stor del av produksjonen i Danmark. Designeren og medgrunnleggeren Dennis Marquart er utdannet smed, noe som har vært svært nyttig i forbindelse med produktutviklingen da han ofte selv lager prototypene til de nye produktene. 

Hvilke materialer bruker OX DENMARQ?

Hovedmaterialene i OX DENMARQs produkter er: 

  • Lær
  • Marmor
  • Stål
  • Messing

Okselær er grunnsteinen i de fleste av OX DENMARQs møbler. Alt læret er naturgarvet med en ubehandlet overflate, noe som betyr at læret over tid og bruk vil få en vakker patina. 

Læret kommer for det meste fra Spania hvor dyrene har kunnet vandre fritt. Spor av dette kan ses i læret i form av arr eller insektbitt, noe som gir enda mer karakter til produktet. Siden lær er et naturmateriale som varierer i utseende avhengig av årstid, opprinnelse og dyrets alder, vil hvert produkt få et helt unikt utseende. 

Hvordan tar jeg vare på mine produkter fra OX DENMARQ?

For å forlenge levetiden og bevare smidigheten i læret anbefales det å jevnlig behandle produktet med lærpleiemidler. 

Marmorproduktene er svært følsomme for syre, og det anbefales derfor å bruke glassunderlag. Marmorskivene gis en beskyttende grunnbehandling i fabrikken, og videre vedlikehold av sluttbrukeren er anbefalt. Den matte marmoren skal ikke poleres, men kun rengjøres med nøytral såpe. 

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB