FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Merkevarer/Peugeot

Peugeot

Med over 200 års erfaring med å skape og produsere kverner og kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet, designer Peugeot produkter som skal være enkle å bruke og som også skal skape de beste smakene. Her finner du salt- og pepperkverner og annet kjøkkenustyr fra Peugeot.
190 resultater sortert etter
1
...
6
Side 1 av 6

Peugeot - kjøkkenutstyr og kverner av høy kvalitet siden 1810

I over 200 år har Peugeot skapt og designet kverner og kjøkkenutstyr for hverdagen. Deres mål har vært å skape produkter som er enkle å bruke og som også skaper de beste smakene. Deres lange historie og erfaring ligger til grunn for alle nye produkter som denne ikoniske merkevaren skaper. Her kan du finne Peugeots store sortiment av salt og pepperkvern og annet kjøkkenutstyr.

Peugeot - salt- og pepperkvern av ypperste kvalitet

Peugeot har en lang tradisjon og lang erfaring med å skape og produsere salt- og pepperkverner av høyeste kvalitet, og det er først og fremst dette som de er kjente for. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg av Peugeots verdenskjente og populære salt- og pepperbøsser i ulike størrelser, utforminger og design.

Topp 3 mest populære salt- og pepperkverner fra Peugeot

  1. Paris Icone salt- og pepperkvern
  2. Isen salt- og pepperkvern
  3. Madras salt- og pepperkvern

Hvordan arbeider Peugeot med miljø og bærekraft?

Peugeot er opptatt av bærekraft og å beskytte miljøet, noe de gjør på flere måter. Treet som deres kverner er laget av, kommer fra PEFC™-sertifiserte skoger i Europa. Deres produkter monteres på deres fabrikk i Franche-Comté i Frankrike. Malingen som brukes for fargede overflater er også uten løsemiddel. I tillegg er Peugeot opptatt av det sosiale, og samarbeider med leverandører som hovedsaklig ansetter folk med ulike handikap og som jobber med integrasjon.

Hva er historien bak Peugeot?

Historien til Peugeot begynner i 1810, da brødrene Jean Pierre og Jean Frédéric Peugeot konverterte en mølle som de hadde arvet om til et stålverk. Siden den gang har stål vært sentralt for Peugeot.
I 1850 ble den karakteristiske løven introdusert som logo for Peugeot, og den ble også et symbol for Peugeot sine kverner og annet kjøkkenutstyr: tenner som gir motstand, fleksible blad og raske kutt.

Den første pepperkvernen ble lansert i 1874, og siden den gang har Peugeot utvidet sitt sortiment salt- og pepperkverner til å inkludere en rekke ulike modeller og utførelser, i tillegg til at de har lansert annet kjøkkenutstyr. Her hos Nordic Nest kan du utforske Peugeots store sortiment av salt- og pepperkverner av ypperste kvalitet, samt kjøkkenutstyr som er perfekt tilbehør til alle dine kulinariske eventyr.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB