FRI FRAKT OVER 599 KR*

RETUR 365 DAGER

10% RABATT- BLI MED I KUNDEKLUBBEN

Belysningsuker med opptil 40% rabatt*

Smeg

Den italienske merkevaren Smeg er kjent for sine originale produkter av høy kvalitet med et elegant design. Her hos Nordic Nest kan du finne en rekke ulike gryter og panner fra italienske Smeg.
5 resultater sortert etter  
Popularitet
SMEG 50's Style stekepanne Ø 26 cm  - Rød - Smeg
Smeg
SMEG 50's Style stekepanne Ø 26 cm , Rød
kr 1 017kr 1 495
Bare et fåtall igjen
SMEG 50's Style stekepanne Ø 30 cm  - Sort - Smeg
Smeg
SMEG 50's Style stekepanne Ø 30 cm , Sort
kr 1 137kr 1 695
Bare et fåtall igjen
SMEG 50's Style stekepanne Ø 24 cm  - Sort - Smeg
Smeg
SMEG 50's Style stekepanne Ø 24 cm , Sort
kr 999kr 1 395
Bare et fåtall igjen
SMEG 50's Style stekepanne Ø 30 cm  - Rød - Smeg
Smeg
SMEG 50's Style stekepanne Ø 30 cm , Rød
kr 1 326kr 1 695
Bare et fåtall igjen
SMEG 50's Style stekepanne Ø 26 cm  - Sort - Smeg
Smeg
SMEG 50's Style stekepanne Ø 26 cm , Sort
kr 1 186kr 1 495
Bare et fåtall igjen

Smeg - elegant og karakteristisk kjøkkenutstyr

Smeg er kjent for sine originale og elegante produkter av høy kvalitet med en tydelig italiensk design. Deres valg av materialer i kombinasjon med deres tekniske kunnskap la grunnen for å skape brukervennlige og bærekraftige produkter som bringer glede til hverdagen. Hos Nordic Nest finner du populære gryter og panner, stekepanner og gryterAll fra italienske Smeg.

Hvilke produkter fra Smeg er mest populære?

I Smeg sitt sortiment kan du finne en rekke populære produkter for kjøkkenet som med sitt karakteristiske design er like dekorative som de er funksjonelle. Her hos oss kan du blant annet finne gryter og panner, som for eksempel wokpanner, traktørpanner og sauteringspanner, i tillegg til gryter og kjeler med lokk.

Smeg - en touch retro til kjøkkenet

Smegs populære serie 50s Style består av kjøkkenutstyr i klassisk 50-talls stil som virkelig skiller seg ut. I tillegg til de myke, klassiske linjene, kommer også produktene i en rekke ulike farger, slik at du enkelt kan velge noe som passer inn med resten av kjøkkenutstyret ditt, eller mikse og matche ulike farger for å skape din personlige samling som passer deg. Selv om utsiden en retro, er produktene laget av og med det siste innen teknologi. Utforsk gryter og panner med vintagedesign fra italienske Smeg her hos Nordic Nest.

Historien bak Smeg

I 1948 ble Smeg etablert av Vittorio Bertazzoni i den italienske byen Guastalla, nær Reggio Emilia. Siden 1800-tallet hadde familien Bertazzoni vært smeder, og med tiden har de utviklet seg til å designe og produsere kjøkkenutstyr av høy kvalitet for moderne hjem. I dag er Smeg en global merkevare, og folk over hele verden har invitert Smeg inn i sine hjem.

Smeg - samarbeid med designere og arkitekter

Smeg streber stadig etter perfeksjon og skjønnhet, og er derfor kjent for sine samarbeid med kjente og populære designere og arkitekter for å finne nettopp dette. Den populære serien 50s Style er for eksempel utviklet i samarbeid med arkitektene Matteo Bazzicalupo och Raffaella Mangiarotti.

10 % rabatt på din neste bestilling når du melder deg inn i kundeklubben vår.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB