FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

STOFF

Nagel-lysestaken fra STOFF en populær designklassiker, og ble designet av Werner Stoff og Hans Nagel på 1960-tallet.Her finner du blant annet de populære lysestakene og matchende lys fra STOFF.
62 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

STOFF Nagel lysestake – en umiskjennelig designklassiker

STOFF er navnet på merket bak den ikoniske Nagel-lysestaken, designet av arkitektene og kunstnerne Werner Stoff og Hans Nagel i 1965. Lysestaken har vært representert på de store verdensutstillingene i mange år og med sitt karakteristiske utseende gir den hjemmet ditt en luksuriøs touch hele året. Selv når den ikke er i bruk, blir den vakre Nagel-lysestaken et dekorativt tilbehør i stuen.

Hvordan ble Nagel-lysestaken fra STOFF til?

20 år etter andre verdenskrig møtte Hans Nagel arkitekten og kunstneren Werner Stoff, som begge var en del av et designkollektiv i Köln. Sammen begynte de å snakke om hvordan de skulle implementere ideene sine. Men det var først under en skiferie i Alpene at Hans kom på den geniale ideen som resulterte i utformingen av den berømte lysestaken.

Da Hans Nagel falt i snøen mens han gikk på ski, dannet fingeravtrykkene hans et mønster som inspirerte den senere utformingen av den populære lysestaken.

Hvilke farger er Nagel-lysestaken tilgjengelig i?

STOFF Nagel lysestake er tilgjengelig i følgende farger:

  • Svart
  • Krom
  • Messing

Hvilke lys passer godt til Nagel-lysestaken fra STOFF?

STOFF selger separate lys til Nagel lysestaken . Lysene er litt mindre enn vanlige lysestaker og har en diameter på 13 mm. Lysene finnes i forskjellige farger og design, så du enkelt kan finne de riktige lysene til din Nagel lysestake.

Slipp kreativiteten løs med STOFF Nagel lysestake

Siden STOFF Nagel lysestaken består av ulike moduler, kan du enkelt legge til deler og komponere lysestaken akkurat slik du vil ha den. Hver modul er 11,2 cm bred og 6,5 cm høy. Husk å polere lysestaken regelmessig slik at den beholder sin vakre glans.

Annet interiør og design fra STOFF

I tillegg til de populære lysestakene finner du også annet interiør hos STOFF som kan kombineres med lysestakene, som:

  • LED stearinlys
  • Fjernkontroll for LED stearinlys
  • Glassplater

Historien bak STOFF

Allerede 20 år før lysestaken kom på markedet, sådde Nagel-familien frøet til det senere sluttproduktet. Ideen startet på slutten av andre verdenskrig, da byen Köln sakte begynte å rydde opp i byen..

For å skape en fremtid for familien ble de fire sønnene sendt ut midt på natten for å samle tomme amerikanske patroner, som så ble brukt til å lage messing. Siden faren i familien var smed, kunne han bearbeide dem til askebegre, vaser og lamper. Senere var det sønnen Hans som overtok familiebedriften.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB