FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet

Tefal

Tefal er en fransk merkevare som oppfant det revolusjonerende non-stick belegget i 1954. Her finner du et stort utvalg av høykvalitets panner, wokpanner og grytesett, samt mange andre innovative produkter fra Tefal.
0 resultater sortert etter

Tefal - revolusjonerende stekepanner og gryter

Tefal er verdenskjent for å designe og produsere non-stick stekepanner, grytesett og kasserollesett av høyeste kvalitet. Tefa sitt sortiment inneholder imidlertid også andre praktiske kjøkkenredskaper som kjøkkenkniver og skjærefjøler, som gjør hverdagen enklere. Utforsk Tefal sitt store sortiment av innovativt kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet her hos Nordic Nest.

Hvilken Tefal-stekepanne er best?

Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg av gryter og panner fra Tefal. Vi har satt sammen et utvalg av Tefals mest populære produkter for deg.

Topp 3 mest populære Tefal stekepanner og kjeler

  1. Nordica kjelesett
  2. Jamie Oliver Cook’s Classic stekepanne
  3. Jamie Oliver Quick & Easy kjelesett

Tefal - oppfinnerne av non-stick-belegget

Tefal er merket som oppfant det berømte og revolusjonerende non-stick-belegget. To år etter at grunnleggeren Marc Grégoires kone foreslo å bruke teflon i stekepannen for å forhindre at maten brenner seg, ble Tefal grunnlagt, og de første pannene og kasserollene ble produsert.

Tefals designfilosofi - innovasjon og funksjonalitet

Tefal er overbevist om at innovasjon er nøkkelen til suksess. For å skape nye løsninger for produkter som forenkler hverdagen, følger Tefal følgende designprinsipper ved utvikling av nye produkter:

  • Sofistikert teknologi
  • Ergonomisk
  • Perfekt for hverdagslig bruk

Tefal - stekepanner med Termo-spot

I tillegg til non-stick-belegget som Tefal utviklet for over 60 år siden, står det franske merket også bak oppfinnelsen av det som er kjent som Thermo-Spot-teknologien. Dette er en type varmeindikator i midten av pannen som i utgangspunktet har et tydelig mønster og når pannen når rett temperatur blir merket rødt. Dette gjør matlagingen på kjøkkenet enklere, og du kan enkelt tilberede deilige måltider med perfekt resultat hver eneste gang.

Tefal og Jamie Oliver

Tefal jobber tett med stjernekokken Jamie Oliver, som nå har sitt helt eget utvalg av gryter og panner hos Tefal. Kjøkkenutstyret er av høyeste kvalitet som alle kan bruke og er derfor en perfekt gave til hjemmekokker og designelskere.

Hvordan jobber Tefal med miljø og bærekraft?

Tefal streber kontinuerlig etter å gjøre selskapet mer bærekraftig. Selskapets mål er å bli ledende innen produksjon av kjøkkenprodukter og samtidig opprettholde fokus på sosiale, miljømessige og økonomiske spørsmål.

Hvorfor velge Tefal

Tefal er kjent for sine slitesterke belegg som sikrer at gryter og panner varer lenge. I tillegg sikrer Thermo Spot-teknologien vellykkede matlagingsopplevelser hver eneste gang, siden merkingen i midten av grytene og pannene blir røde når den har nådd den ideelle temperaturen for å starte matlagingen.

Siden Tefal-produkter ikke inneholder PFOA, og takket være non-stick-belegget kreves det mindre fett til matlagingen, noe som gjør det lettere å leve sunnere. Tefal sine gryter og panner er også resirkulerbare, noe som er bra for miljøet

Historien til Tefal

Tefal ble grunnlagt av Marc Grégoire, som fulgte sin kones råd i 1954 og brukte teflon fra fiskeutstyret sitt til å lage stekepanner med. Marc Grégoire ønsket å forhindre at fiskeutstyret hans i glassfiber floket seg sammen, så kona foreslo å prøve den samme teknikken i stekepannen for å forhindre at mat festet seg til pannen. Dette gav opphav til non-stick-belegget og to år senere ble det nå verdenskjente Tefal-merket grunnlagt.

Populære filtre

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB