FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

30 DAYS OF DESIGN Ukens tilbud

Umage Acorn

Acorn er en elegant og moderne lampe, og designet minner om en eikenøtt. Acorn er inspirert av den nordiske naturen, og er designet av det danske merkevaren UMAGE, som tidligere het Vita Copenhagen. Her finner du den populære lampen Acorn fra UMAGE.
7 resultater sortert etter  
Popularitet

Hva kjennetegnes designet til Acorn?

Acorn er en takpendel fra den danske merkevaren UMAGE, som tidligere het Vita Copenhagen, har fått sitt navn fordi lampen minner om en eikenøtt. Kuppelen er laget av glass, og kommer i en rekke ulike farger. UMAGE sine design er inspirert av det urbane miljøet i København og naturen som omkranser byen, noe som Acorn er et perfekt eksempel på. Eikenøtter skaper assosiasjoner til minner fra skogen, fra skogsturer under store, mektige eiketrær og eikenøtter som henger fra trærne og som ligger på bakken. Acorn inviterer disse minnene inn i hjemmet ditt.

Acorn - et miljøvennlig og bærekraftig valg

UMAGE er opptatt av at deres produkter er så miljøvennlige og bærekraftige som mulig. Blant annet bruker de LED-teknologi i lampene sine, og lampene i Acorn-serien har en utbyttbar skjerm. Dette gjør at når du ønsker å fornye hjemmet ditt litt, kan du bare bytte ut lampeskjermen i stedet for å kjøpe ny lampe. Dette fører også til at om du bare trenger en lampeskjerm, så trenger du ikke kjøpe en lampeledning også. I tillegg til å legge til rette for at du bare kjøper det du behøver, er Acorn laget av materialer av høy kvalitet, noe som forlenger levetiden til lampen.

Hvem designet Acorn-lampen fra UMAGE?

Acorn er en moderne og elegant taklampe designet i Danmark av designeren Jacob Rudbeck.

Hvilke farger kommer Acorn-lampen i?

Acorn kommer i en rekke ulike farger og fargekombinasjoner, som for eksempel svart, hvit, messing, kobber og stål. Glasskuppelen kommer også i ulike farger, fra klart glass, via den mørkere brune amber til den grå smoked.

Hvilke materialer er Acorn laget av?

Acorn fra UMAGE har en kuppel av glass, kjernen i lampen er av aluminium og toppen av lampen er av myk silikon.

Hvor kan man plassere takpendelen Acorn?

Takpendler er praktiske og elegante lamper som passer perfekt i gruppe over spisebordet eller plassert på en rekke over kjøkkenøya. Acorn er også et utmerket valg for å henge over konsollbord. Acorn passer også perfekt over stuebordet, enten alene eller i gruppe. Plassert i gruppe kan du gjerne prøve deg fram med ulike høyder og avstander. Velg Acorn-lamper i samme farge, eller miks og match for å skape en unik og personlig belysning.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB