Yaxell Ran stekkniv består av 69 lag damaskert stål der kjernen er laget av VG10-stål og de øvrige lagene består av mykere stål. I enden på kniven sitter en rustfri knapp som sørger for at den ekstremt skarpe kniven er velbalansert. Stekkniven er hendig når du for eksempel skal skjære eller trimme kjøtt.
VedlikeholdsrådSkjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål. Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen. Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut. Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet. Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste. Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.
Bruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken. Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.