FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Hattehyller

Hattehyller er funksjonelle og stilige element som hjelper deg skape orden i gangen og entreen. Disse praktiske hyllene kommer i en rekke ulike former, farger og design. Her finner du fine og funksjonelle hyller til gangen fra kjente merkevarer.
177 resultater sortert etter

STRING

Bygg ditt eget String-system

1
...
5
Side 1 av 5

Hattehyller - funksjonelle hyller for gangen

Hattehyller er en funksjonell hylle som ofte plasseres høyere på veggen i entreen. I dag er det kanskje ikke så mange som går med hatt, men hattehylla er likevel et praktisk sted å legge fra seg både luer, votter og skjerf. Med en matchende kurv, skaper du plutselig en hel del ekstra oppbevaring, noe som man knapt kan få nok av i entreen.

Her hos Nordic Nest finner du funksjonelle og praktiske hattehyller som hjelper deg skape orden i gangen.

Hvilke hattehyller er mest populære?

Hattehyller kommer i en rekke ulike former, farger og design. Mens noen bare er en ren hylle, er andre også utstyrt med knaggrekker eller andre opphengsmuligheter. 

De mest populære hattehyllene

Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg populære og funksjonelle hyller til gangen, som hjelper deg holde det ryddig. 

Topp tre mest populære hattehyller

Match hattehylle med øvrige gangmøbler

Hattehylla er ikke bare et funksjonelt møbel, den er også en viktig del av interiør i gangen. Du kan derfor med fordel tenke gjennom hvordan andre gangmøbler, som for eksempel skohylla di eller sittebenken, passer sammen med hattehylla di.

Hvor høyt skal en hattehylle henge?

Når man skal henge ting på veggen, er det ofte visse standard regler som man bruker å følge. For hattehyller og andre hyller i gangen, er det viktig at de er plasser slik at du faktisk kan nå det som ligger øverst.

Har du planer om å plassere kurver med plass til luer, votter og andre klesplagg, må hattehylla kanskje plasseres litt lavere, slik at du enkelt kan nå opp. Det er imidlertid også viktig å tenke på at hattehylla bør plasseres høyt nok, slik at den ikke er i veien for den vanlige trafikken i entreen.

Før du monterer hylla, bør du derfor tenke nøye gjennom hvor du vil ha den.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB