FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Sofaer

Hjertet i stua er sofaen, og inget hjem er komplett uten. Her kan du utforske vårt store sortiment sofaer i ulike materialer, størrelser og stiler, slik at du enkelt kan finne den perfekte sofaen for ditt hjem.
287 resultater sortert etter
1
...
8
Side 1 av 8

Sofa - hjertet i stua

En sofa er selve hjertet i stua. Det er her både familie og venner samles i store og små anledninger, og det er også her vi slapper av etter en lang dag. En fin sofa av høy kvalitet er noe du kan ha nytte og glede av i mange år. Her hos Nordic Nest kan du utforske vårt store sortiment sofaer og lenestoler fra kjente og populære merkevarer, hvilken velger du?

Hvilke sofaer er mest populære?

Et hjem er ikke komplett uten en sofa. Her kan du utforske vårt store sortiment sofaer av høy kvalitet fra kjente og populære merkevarer som Bloomingville ogHKliving.

Topp 3 mest populære sofaer

  1. Outline sofa fra Muuto
  2. Turn sofa fra ferm LIVING
  3. Wind sofa fra Broste Copenhagen

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe sofa?

En sofa er et stort møbel som brukes nesten hver dag over mange år. Dette er derfor en investering som det er bra å tenke nøye gjennom på forhånd. Ting du bør tenke gjennom er for eksempel størrelse, stil og materiale før du investerer i en sofa.

Hvilken størrelse bør du velge på sofaen

Hvilken størrelse du bør velge på sofaen er både avhengig av hvor stor plass du har og hvor mange som du vanligvis sitter i sofaen i hjemmet ditt. Siden en sofa er et stort møbel, er det derfor viktig være nøyaktig når du tar mål. I tillegg til lengde og bredde, er det også viktig å måle høyden på sofaen. I tillegg til rygghøyden på sofaen, er det også viktig å måle opp sittehøyden. Om du har plass til det, kan du også kombinere ulike sofaer. En 2-seter kan være perfekt om du har liten plass eller i kominasjon med en 3-seter eller en 4-seters sofa.

Sofaer i ulike materialer

Sofaer kommer i en rekke ulike materialer som både påvirker hvordan sofaen kjennes og teksturen. Fløyel er et populære materiale som er mykt og herlig, og som gir sofaen din en fin glans.
Ull er også et populær materiale, og har en rekke naturlige egenskaper som passer utmerket for sofa. For eksempel er ull selvrensende, noe som gjør at den naturlig motstår flekker. Ull er også mykt og temperaturregulerende, noe som gjør dette til en sofa som er koselig å sitte i uansett hvor kaldt eller varmt det er ute.
Skinn og lære er også populært, og er et mykt naturmateriale som et både slitesterkt og holdbart.

Sofaer i ulike farger og stiler

Sofaer kommer i en rekke ulike stiler og farger. Siden dette er et av de viktigste møblene i stua, er det viktig å tenke på hvordan stil og farge kommer til å påvirke atmosfæren i rommet.

Sofa med sjeselong

Sofa med sjeselong har blitt svært populært, og er et godt alternativ til den klassiske L-sofaen. I motsetningen til L-sofaen, har ikke sjeselongen armlene på enden, noe som gjør at man har flere sittemuligheter.
Sjeselonger er også et godt alternativ til vanlige sofaer. Siden de ikke har ryggstød langs hele møbelet, gjør dette det mulig å plassere sjeselongen på en rekke ulike måter, for eksempel som en romdeler.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB