FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Puffer

Puffer er praktiske og allsidige sittemøbler som kan brukes til både oppbevaring og som ekstra sitteplass. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg små og store puffer fra kjente og populære merkevarer. Hvilken velger du?
129 resultater sortert etter
1
...
4
Side 1 av 4

Praktiske puffer for hjemmet

En puff er et fleksibelt og praktisk sittemøbel som kan passe inn i de fleste rom i hjemmet. Ikke bare er de et utmerket sted å sitte, de kan også være det perfekte stedet å legge fra seg tepper og pledd når du ikke bruker den. i vårt store sortiment møbler kan du utforske vårt store sortiment av puffer fra kjente og populære merkevarer.

Hvilke puffer er mest populære?

Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg av både små og store puffer i en rekke ulike stiler, materialer og design.Utforsk vårt sortiment puffer fra kjente merkevarer som HAY, Normann Copenhagen og Broste Copenhagen her.

Topp 3 mest populære puffer

  1. Pouf fra Fritz Hansen
  2. Unikko puff fra Marimekko
  3. Sara puff fra Sheperd of Sweden

Fine puffer til barnerommet

Puffer er både funksjonelle og praktiske sittemøbler for både de store og små i familien. Siden de fleste puffer er myke å sitte på, og samtidig lavere enn vanlige stoler, passer disse perfekt på barnerommet. En stor og myk puff i et hjørne kan bli en fin leseplass for stille og avslappende stunder, men de kan like godt være et utmerket sted å sitte når man gjør lekser eller maler. Er du på utkikk etter en puff til barnerommet, har for eksempel Ferm Living KIDS fra ferm LIVING flere fine puffer i sitt sortiment.

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe en puff

Når du skal kjøpe en puff er det et par ting som det er bra å tenke gjennom på forhånd, slik at du finner en puff som passer til deg og dine behov. For det første bør du tenke på hvilket rom du vil plassere den i og hva slags stil og hvilke farger som kan passe inn der. Dersom du vil at puffen skal fungere som et sittemøbel, enten fast eller som en ekstra sitteplass, er det også lurt å tenke på hvor høy puffen er, slik at den ikke er for lav. Dersom du vil kombinere puffen med en lenestol, slik at du kan hvilke beina på den, er det derimot bra å velge en puff som ikke blir for høy. Sist, men ikke minst, spiller materialet også en rolle. Materialet påvirker hvordan puffen kan rengjøres, i tillegg til at det påvirker utseende.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB