FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Isbøtter

Server iskalde drinker med is fra en stilren isbøtte. Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg isbøtter, som er både praktiske og dekorative, og som gir både store og små anledninger en touch eleganse.
19 resultater sortert etter

Isbøtter - funksjonelt og dekorativt tilbehør

Isbøtter er ikke bare et praktisk sted å oppbevare is til drinken, de er også dekorative elementer i hjemmebaren og borddekkingen. I vårt store sortiment av drinkutstyr og barutstyr kan du også finne vårt utvalg av isbøtter i en rekke ulike stiler fra kjente merkevarer.

Hvilke isbøtter er mest populære?

En dekorativ isbøtte av høy kvalitet er essensielt tilbehør i enhver hjemmebar. Her finner du en rekke ulike isbøtter, i ulike former, design og stiler fra kjente merkevarer som Stelton, ferm LIVING og House Doctor.

Topp 3 mest populære isbøtter

  1. Wine & Bar isbøtte fra Georg Jensen
  2. Grand Cru isbøtte fra Rosendahl
  3. Noblesse isbøtte fra Nachtmann

Isbøtte for hjemmebaren

I vårt store sortiment kan du finne en rekke isbøtter i ulike stiler og materialer, noe som gjør det lett å finne noe passer til glass, drinkutstyr og annen innredning i hjemmebaren.
En nøye utvalg isbøtter vil både gjøre det enklere å oppbevare og servere isbiter til kalde drinker, og den vil også komplementere hjemmebaren din.
For middagsselskap kan den rette isbøtta også være det perfekte blikkfang på spisebordet.
Uansett om isbøtta er i bruk eller står til pynt på baren din, er isbøtter elegante innredningsdetaljer i rommet.

Isolerte isbøtter av høy kvalitet

Isbøtter kommer i en rekke ulike materialer, inkludert rustfritt stål, messing, marmor og glass. Det er derfor enkelt å finne noe som kommer til å passe inn i ditt hjem.
Rustfritt stål er det mest vanlige materialvalget, ettersom det har gode isolerende egenskaper i kombinasjon med at dette er et slitesterkt materiale.
Isbøtter i glass eller krystall har en klassisk og tidløs stil, som også gir en ekstra touch sofistikert eleganse til både store og små anledninger.
En isbøtte i marmor er en luksuriøs detalj til hjemmebaren. Ettersom marmor er et naturmateriale, vil det være små forskjeller fra en isbøtte til en annen, noe som gjør at hver isbøtte er helt unik.

Praktiske isbøtte med lokk

For å holde drinkene dine kalde gjennom kvelden, er en isbøtte med lokk et praktisk valg, ettersom lokket beholder isbitene kalde lengre.
I vårt stortiment kan du finne en rekke fine og funksjonelle isbøtter med lokk fra kjente merkevarer.

Isbøtte med klype

Velg en isbøtte med en matchende klype for å få en gjennomført stil i hjemmebaren din. Her kan du finne praktiske isbøtteklyper som gjør det lett for deg å lage herlige, avkjølte drinker med isbiter.

Isbøtter for alle anledninger

Isbøtter kommer i en rekke ulike størrelser, slik at det ikke er noe problem å ha nok isbiter uansett om du bare har et par gjester eller om du skal lage drinker til mange gjester.

Isbøtte - perfekt gave

En isbøtte med et fint design er en utmerket gaver for både venner og familie som har en hjemmebar.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB