FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Sofabord utendørs

99 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
3
Side 1 av 3

Utendørs sofabord - de perfekte møblene for terrassen din

Et utendørs sofabord er et uunnværlig møbel for å skape et avslappet og komfortabelt miljø i hagen eller på terrassen. Enten du vil bruke det til å nyte en god bok eller til å invitere venner og familie til en hyggelig utekveld, finnes det en mengde alternativer å velge mellom.

Et utendørs sofabord er mer enn bare en funksjonell del av møblementet. Det er også en pyntegjenstand som kan gi utemiljøet ditt et ekstra løft. Det finnes mange forskjellige stiler og materialer å velge mellom, så du kan finne noe som passer både din smak og dine behov.

Valg av materialer til utendørs sofabord

Flere materialer egner seg til utendørs bruk. Et av de mest populære materialene er tre, som gir en naturlig og varm følelse. Sofabord i tre til utendørs bruk finnes i ulike tresorter, for eksempel teak og eik, hver med sine unike egenskaper.

Hvis du er ute etter et sofabord som er mer slitesterkt og motstandsdyktig mot vær og vind, kan du velge metall. Salongbord i metall er ofte laget av rustfritt stål, aluminium eller pulverlakkert stål, noe som gir et moderne og strømlinjeformet uttrykk.

Et annet populært materiale for utendørs sofabord er syntetisk rotting. Dette materialet er ideelt for utendørs bruk fordi det er lett å rengjøre og ikke påvirkes av vær og vind. Sofabord i kunstrotting finnes i mange forskjellige stiler og farger, slik at du kan finne noe som passer til din personlige stil.

Hva du bør tenke på når du velger et sofabord til utendørs bruk

Når du skal velge et sofabord til utendørs bruk, er det flere faktorer du må ta hensyn til for å finne det perfekte valget. For det første er det viktig å velge et bord som tåler vær og vind. Et salongbord av tre eller metall er som regel et godt valg for utendørs bruk, men det finnes også andre materialer som er svært holdbare, for eksempel kunstrotting.

En annen faktor å ta hensyn til er størrelsen på salongbordet. Tenk på størrelsen på terrassen eller uteplassen, og velg et bord som passer proporsjonalt. Et for stort eller for lite bord kan forstyrre balansen i utemiljøet.

Til slutt bør du velge et salongbord som passer til din personlige stil og dine behov. På vår side med utendørs salongbord finner du alt fra moderne og elegante bord til mer rustikke og naturlige alternativer.

Stilalternativer for utendørs sofabord

Det finnes mange forskjellige stiler av utendørs sofabord å velge mellom. En av de mest populære stilene er den moderne, som kjennetegnes av et enkelt og minimalistisk design med rene linjer. Et sofabord i kunstrotting passer ofte godt inn i denne stilen, mens utendørs sofabord i tre med en ren og enkel design også kan være et godt valg.

Hvis du foretrekker et mer rustikt og naturlig uttrykk, kan du velge et salongbord i tre med en naturlig finish. Et utendørs sofabord laget av resirkulert tre gir terrassen din et unikt og personlig preg.

En annen stil som har blitt stadig mer populær de siste årene, er retro og vintage. Et utendørs sofabord i denne stilen kan ha avrundede kanter og myke linjer, og en fargepalett med jordfarger.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB