FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Høytider/Eksamen

Eksamen

Avslutningen på videregående skole er en stor dag som er verdt å feire! Her finner du inspirasjon til å dekke bordet til feiringen samt forslag til flotte designgaver for å minnes den gledelige dagen.

2618 resultater sortert etter
1
...
73
Side 1 av 73

Alt du trenger til eksamensfesten

Dagen man får vitnemål etter endt utdanning er en av livets store begivenheter. Her kan du finne alt du behøver for en vellykket eksamensfest. Her kan du finne tips og inspirasjon, samt utforske vårt store utvalg utstyr til borddekking, bordpynt og borddekorasjon som passer perfekt for å feire eksamen og vitnemål.

Borddekking og servering til eksamensfesten

Et festpyntet bord er noe som virkelig vil skape den rette atmosfæren for eksamensfesten. Her hos Nordic Nest kan du finne alt du behøver av utstyr for servering og borddekking til å feire eksamen og vitnemål. I vårt sortiment kan du finne et stort utvalg tallerkener, glass og bestikk i en rekke ulike materialer og stiler som gjør det lett å skape den rette feststemte atmosfæren. I tillegg kan du også finne den perfekte duken og spisebrikker som utgjør selve basen for borddekkingen din. En elegant og softistikert vinkjøler eller champagnekjøler er også noe som virkelig kan skape den rette feststemningen, og som gjerne kan matches med vinglass eller ølglass. Utforsk vårt store sortiment her hos Nordic Nest for å finne de perfekte produktene som hjelper deg skape den rette festlige stemningen.

Bordpynt og borddekorasjon til eksamensfesten

Et vakkert dekket bord er ikke komplett uten passende bordpynt og borddekorasjoner som passer til stilen du har valgt. Vaser, lysestaker og lykter er klassiske dekorative element som passer i nesten enhver borddekking, og som også finnes i en rekke ulike varianter, stiler og farger som gjør det lett å skape den rette borddekkingen som passer til eksamensfesten. I tillegg til klassisk bordpynt, kan du gjerne dekorere bordet med annen interiør og dekorasjoner som for eksempel pynteskåler eller trefigurer.

Gaver til eksamensfesten

Er du på utkikk etter en fin og passende gave til noen som snart er ferdig utdannet? Her hos Nordic Nest kan du finne en rekke gode gavetips med populære produkter og designklassikere fra kjente og populære merkevarer.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB