FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

SISTE SJANSEN Ekstra rabatt på utvalgte designfavoritter: SPRING

Høytider/Jul/Juletallerkener

Juletallerkener

Julen er tiden der vi spanderer kvalitetstid med venner og familie, ofte i forbindelse med et måltid. Tallerkener med julemotiv er perfekte tilbehør til disse fine møtene. Her finner du vakre juletallerkener i ulike design, hvilke er dine favoritter?

39 resultater sortert etter  
Popularitet
12
Side 1 av 2

Juletallerkener og serviser med julemotiv

I løpet av julen samles både kjente og kjære seg ofte rundt bordet for samtaler og gode måltider som skaper fine minner du kan se tilbake på mange år fremover. Vakre juleserviser og juletallerkener er perfekte tilbehør til denne settingen, og hjelper deg skape den gode, fredelige julestemningen.

Populære juletallerkener og juleserviser

Hvordan velge juletallerkener som passer til deg

Om du tar godt vare på juleserviset ditt, kan det vare i mange år fremover, kanskje til og med i flere generasjoner. Velger du et juleservise av høy kvalitet og med et tidløst design, forsikrer du deg om at serviset ditt aldri går ut av stil . Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg av vakre juletallerkener og juleserviser som for flere generasjoner har skapt juleglede og julestemning.

Hvordan dekke et vakkert bord for julefeiringen

For å skape et vakkert og enhetlig bord dekket for jul, tenk gjennom mønster og farger på juletallerkenene dine, og bruk disse som inspirasjon for valget av resten av borddekkingen. De fleste har bare ett juleservise, siden det er lettere å bytte ut og variere ting som servietter, duker og pynt enn porselen.

Match juletallerkener og juleduker

Et vakkert dekket bord hjelper deg å skape den perfekte julestemningen, og du har mange valg når det gjelder hvordan du vil oppnå dette. Finn inspirasjon i mønsteret og fargene på juletallerkenene dine, og velg juleduk eller juleløpere med farger som passer. Om designet på serviset ditt er enkelt og minimalistisk, og dette er noe du ønsker å fokusere på, kan du velge ensfargede duker som lar tallerkenenen dine stå i fokus.

Dersom du har små barn, kan kan en voksduk være et bra alternativ, og lar deg fokusere på å nyte maten og kvalitetstiden med folk du er glad i. Spisebrikker er like praktiske som de er dekorative, og har en naturlig plass på alle dekkede bord. Disse kan gjerne matche duk og løper, men det kan også være like fint å velge en kontrastfarge, som gjør at motivet på tallerkenene dine står mer ut. 

Miks og match tallerkener, glass, kopper og skåler med julemotiv

I tillegg til juletallerkener, inkluderer ofte juleserviser juleskåler i samme serie. Juleskåler passer perfekt til å spise dessert av, men kan også brukes til å servere mat i. Dette gjør at du kan matche tallerkener og skåler, slik at du skaper et helhetlig inntrykk. 

Juleglass med julemotiv er også noe som hjelper deg skape den rette julestemningen, og passer perfekt til dekke vakre juledekorerte bord med. Øl og vin til julematen serveres best i vinglass og ølglass da disse glassene er utviklet for å passe disse drikkene best.

Tallerkener med julemotiv - for fredelige julefrokoster

Selv om det kanskje er julemiddagen som ofte får mest oppmerksomhet, er vakkert bord noe som gjør hvert eneste måltid bedre. Små tallerkener med julemotiv passer perfekt til julefrokoster gjennom hele julen, og kan gjerne matches med gløggkopper eller julekopper for et helhetlig inntrykk. Her hos Nordic Nest finner du alt du trenger til å dekke vakre, juledekorerte bord.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB