FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Papirkurver

Søppelbøtter har en praktisk funksjon og kan også komplettere den øvrige innredningen i hjemmet ditt. Her har vi samlet et stort utvalg papirkurver slik at du enkelt skal finne en som passer til hjemmet ditt og holder det rent og ryddig.
36 resultater sortert etter

Hold hjemmet fint med fine søppelbøtter og papirkurver

En søppelbøtte hjelper deg å holde det rent og fint i hjemmet ditt, men de kan også bidra ved å være fine og dekorative innredningsdetaljer til alle rom. Her kan du finne papirkurver i ulike materialer, farger og design fra kjente og populære merkevarer, som for eksempel Brabantia. Uansett hvilken stil du har i resten av hjemmet ditt, kan du finne papirkurver som både fyller funksjon og samtidig kompletterer din personlige innredningsstil.

Søppelbøtter med eller uten lokk?

Søppelbøtter finnes i en rekke ulike former og stiler for å passe ulike situasjoner. Er du på utkikk etter søppelkasser til badet og kjøkkenet, er det populært å velge en søppelkasse med lokk. Lokket gjør at man enkelt kan stenge søppelkassa og unnvike dårlig lukt i rommet. En vanlig variant av søppelkasser med lokk er en pedalbøtter, som åpnes på en praktisk, ergonomisk og hygienisk måte med en pedal. Mange søppelbøtter med lokk har også en praktisk innerbøtte, noe som gjør det lett å tømme søppelkassa når den er full.

Papirkurv - søppelbøtter uten lokk

Papirkurver egner seg perfekt til å stå på kontor og barnerom eller andre steder man ikke pleier å kaste ting som kan lukte. Papirkurver har ofte et dekorativt design som gjør at de er fine og funksjonelle detaljer i rommet.

Søppelbøtter og papirkurver i ulike materialer

Søppelbøtter finnes i en rekke ulike materiale, stiler og former. I tillegg til plast, er disse materialene de mest vanlige:

  • Metall: en søppelbøtte i rustfritt stål kommer ikke til å ruste, noe som gjør dette til et praktisk valg for både kjøkken og bad, siden disse rommene ofte er mer fuktig enn andre rom.
  • Filt: En papirkurv i filt passer perfekt til soverom og barnerom, og det robuste materialet gjør at disse også kan fungere perfekt til å oppbevare både store og små saker i.
  • Tre og skinn: med papirkurver i naturmaterialer får rommet en innbydende og varm atmosfære.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB