FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Slik innreder du med oppladbare lamper
Innred med oppladbare lamper utendørs for å skape en koselig uteplass eller hage, her Halo bærbar lampe fra Scandi Living i ulike farger.

Slik innreder du med oppladbare lamper

Oppladbare lamper gjør hverdagen din mer fleksibel ettersom du kan flytte dem uansett hvor du er, inne og ute. Du slipper kabler og trenger ikke lete etter en stikkontakt – hvilken strålende idé eller hva!
onsdag 22. juni 2022
Del artikkel
Det beste med en oppladbar lampe er at de kan følge deg uansett hvor du går – som her hvor Como-lampen fra &tradition lyser opp lesestunden på brygga.

Det beste med en oppladbar lampe er muligheten til å ta den med overalt, det blir en ekstra luksus i hverdagen.

HVA ER EN OPPLADDBAR LAMPE?

Oppladbare lamper fjerner behovet for kabler ettersom de består av batterier som du lader på egen hånd. Disse lampene trenger derfor ikke kobles til en strømkilde for å fungere og kan vare fra 6 til 12 timer. Bare lad den bærbare lampen og du har mulighet til å ta den med deg uansett hvor du er! Bli inspirert av våre fire ideer om hvordan du kan bruke den oppladbare lampen på:

  1. Lys opp borddekkingen med oppladbare lamper
  2. En stemningsfull piknik på stranden
  3. Innbydende belysning til uteplassen din
  4. Oppladbare lamper for en koselig stue
Bærbare og oppladbare lamper på sommerborddekking på brygga hvor det serveres kreps og snacks.

Skap en innbydende oase på terrassen din med oppladbare lamper som skaper en herlig glød når solens stråler har gått ned.

1. LYS OPP BORDDEKKINGEN MED OPPLADBARE LAMPER

Ledningsfrie bordlamper er den perfekte måten å skape både lys og atmosfære på når du skal spise ute i sommer. Legg til et mykt, mildt lys med den bærbare Takku-lampen fra Artemide på hagebordet for en koselig følelse. Hvis du ønsker å gi borddekkingen mer høyde, er den bærbare Pier LED-lampen fra Stelton ideell. Denne batteridrevne bordlampen er dimbar, og det myke nedadrettede lyset sørger for at gjestenes øyne skjermes under middagen.

2. EN STEMNINGSFULL PIKNIK PÅ STRANDEN

Skap en innbydende atmosfære med oppladbar lampe på en herlig piknik ved stranden når mørket begynner å falle på. Den bærbare Carrie-lampen fra Audo Copenhagen eller Lucca-bordlampen SC51 fra &Tradition , som begge er oppladbare, gir et stemningsfullt lys til dine minneverdige kvelder på brygga eller ved klippene sammen med noen du er glad i.

3. INNBYDENDE BELYSNING TIL UTEPLASSEN DIN

Leter du etter en perfekt lampe til å dekorere balkongen eller terrassen med på kveldene i sommer? Unngå kabler og skjøteledningen – oppladbare lamper er den perfekte løsningen og gir deg selv muligheten til å lyse opp minneverdige kvelder på uteplassen i sommer!

Vil du ha tips til hvordan du kan lage en koselig terrasse? Bli inspirert her.

4. OPPLADBARE LAMPER FOR EN KOSELIG STUE

Bruk den som leselampe i sofaen, plasser den på stuebordet eller i bokhyllen – oppladbare lamper er en smart interiørdetalj som fungerer både innendørs og utendørs, og kan flyttes rundt hvor enn du er. Noen ganger kan det være vanskelig å finne en stikkontakt i nærheten der det er behov for en lampe. Da er oppladbare lamper et must for deg og du slipper stygge ledninger på kjøpet! Velg blant våre populære lamper som trendy fra &tradition eller den lekne fra HAY som du kan dekorere med i alle rom i hjemmet.

Innred med VP9 fra &tradition - en bærbar og oppladbar lampe her på et nattbord hjemme på Instagram-profilen @hemmahosfalk.

Gjør som Instagram-profilen @hemmahosfalk og innred med Flowerpot VP9 på nattbordet ditt.

Foto: Angeliqa Daldorph, @hemmahosfalk

Styling: Angeliqa Daldorph, Sarah Moberg, Linnéa Axelson, Arijana Kapic, Louise Candestam, Lucas Kunwaryanto, Rebecca Sparling

Rebecca Sparling
Forfatter

Oppladbare lamper

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB