FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Innred terrassen – 5 tips & ideer for en koselig terrasse

Innred terrassen – 5 tips & ideer for en koselig terrasse

Vil du gjøre terrassen din litt ekstra innbydende? Vi har tips og ideer for å dekorere terrassen som en ekstra stue med koselige tekstiler, bærbar belysning, planter og potter. Bli inspirert av våre fem tips og ideer for hvordan du kan lage en koselig terrasse hele året!
Fredag 10 juni 2022
Del artikkel

La et mykt teppe fra NJRD varme deg på kvelden, som også blir en fin interiørdetalj på terrassen din.

1. MYKE TEKSTILER FOR EN KOMFORTABEL TERRASSE

Å dekorere terrassen med deilige og myke tekstiler som puter og tepper skaper en hjemmekoselig følelse på terrassen din. Det blir en mer stemningsfull oase og et hyggeligere sted å være. Et stort og mykt teppe som underlag bidrar også til romfølelse utendørs og blir en perfekt detalj for en koselig terrasse.

Boel solstol
Sort
kr 3 757kr 4 399

2. GJØR TERRASSEN DIN MER KOMFORTABEL MED PLANTER OG KRUKKER

Forvandle terrassen til en frodig oase ved å dekorere terrassen med nydelige planter og stilige krukker. Planter gir også et visst nivå av privatliv og vil fremfor alt skape et mer hjemmekoselig og innbydende sted å være. Velg å pynte med middelhavsplanter som bringer tankene til varmere breddegrader eller pynt terrassen med gode urter som både kan brukes i matlagingen og som også dufter friskt.

3. LYS OPP TERRASSEN MED SMART BÆRBAR BELYSNING

Lys opp kveldene på terrassen med praktisk og stilig bærbar belysning som er enkel og smidig å flytte rundt på uansett hvor du er. Belysningen gjør alt for den hjemmekoselige følelsen og gir følelsen av en større terrasse.

4. MØBLER TERRASSEN MED LAMPER & LEVENDE LYS FOR EN INNBYDENDE FØLELSE

Terrassen er et sted du ønsker å innrede til et innbydende sted hele året. Å innrede terrassen med lykter og stearinlys vil gjøre terrassen til et mer drømmeaktig sted for minneverdige øyeblikk. Lyslykter og stearinlys er en perfekt måte å skape en varmende og innbydende følelse når solens stråler har gått ned.

Gjør terrassen din om til et mer harmonisk, koselig og innbydende sted med stearinlys i stilige lyslykter fra Ro Collection.

Disse stilige vasene fra ERNST kan brukes både som vaser som kan fylles med fine snittblomster eller grønne kvister. Men de kan også brukes som lyslykter til å ha lys i.

5. MØBLER TERRASSEN SOM ET STED FOR AVSLAPPING

Terrassen skal føles som en ekstra stue, et sted for avslapning hvor du kan ta en rolig stund for deg selv med en god bok eller nyte et glass vin med en god venn. Da er komfortable møbler og deilige interiørdetaljer helt essensielt, og kan virkelig bidra til å skape følelsen av at utendørs føles som innendørs og for å skape et avslappende sted i hjemmet som du elsker.

Ta deg tid til å slappe av på terrassen din - for du er verdt det.

HVORDAN INNREDE EN KOSELIG TERRASSE – 7 IDEER

  • Myke stoffer gir terrassen en koselig følelse
  • Et stort teppe som underlag bidrar til romfølelse utendørs
  • Planter og potter gir litt privatliv
  • Bærbar belysning er en perfekt måte å få inn flere lyskilder
  • Lyslykter og stearinlys gir en hjemmekoselig og varm følelse utendørs
  • Dekorer terrassen med ting som gir deg glede
  • Skap en avslappende oase med komfortable utemøbler

Tekst: Linnéa Axelson

Foto: Angeliqa Daldorph

Styling: Stylister: Sarah Moberg, Louise Candestam, Angeliqa Daldorph, Lara Zimmermann, Anna Magnusson, Linnéa Axelson, Rebecca Sparling

INNREDNING TIL TERRASSEN DIN

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB