FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Fine adventsstaker til jul

Fine adventsstaker til jul

Lys opp hjemmet i vintermørket med fine adventsstaker før jul for å skape en koselig følelse i hjemmet. Her finner du alt fra tradisjonelle, allsidige til fargerike adventsstaker til både bord og vinduer som vil spre en herlig julestemning i hjemmet.
tirsdag 1. november 2022
Del artikkel

TRADISJONELT FINE ADVENTSSTAKER 

Liker du det enkle og elegante? Da er disse tradisjonelt fine adventsstakene fra Star Trading og noe for deg! Det tidløse og skandinaviske designet gjør at adventsstakene passer inn i de fleste hjem og stiler hvor de vil bidra til en herlig julestemning med sin vakre og stemningsfulle glød.

STILRENE ADVENTSSTAKER 

Lys opp kveldene i julen med varme og lys fra disse stilige og stilige adventsstakene som passer perfekt inn i julens mange forskjellige innredningsstiler. For de av dere som liker den moderne og stilrene stilen, er disse adventsstakene perfekte til å pynte vinduet eller det julepyntede bordet før julens herlige stunder.

ALLSIDIGE ADVENTSSTAKER 

Skap en koselig atmosfære i hjemmet denne julen med disse allsidige og stilige adventsstakene fra House Doctor og Applicata. Pynt med den til hverdags eller til fest året rundt og fyll dem med det du måtte ønske avhengig av årstid og anledning. Hvorfor ikke fylle den med granbar eller kongler fra skogen eller med godt julegodteri som du kan kose deg med før Askepott på julaften?

La deg inspirere av fine adventsstaker til jul - her ser du den stilige og allsidige The Ring adventsstake i grå betong fra House Doctor.

The Ring adventsstakerfra House Doctor er en fin dekorasjonsdetalj hele året og også en perfekt julegave å gi til dine kjære.

ADVENTSSTAKER I MESSING & SØLV 

Sist, men absolutt ikke minst, anbefaler vi stilige adventsstaker i messing og sølv som er vakkert å pynte med på det julepyntede bordet. Dekorer adventsstaken med enten kongler, mose eller annet som naturen byr på for å få inn den herlige duften av jul. Hvilken adventsstakeskal du pynte hjemmet ditt med i år?

Håper du har funnet en eller flere favoritter av disse fineadventstakene som vil lyse opp hjemmet ditt med varme og lys i julens koselige stunder. Ha en strålende jul fra oss til deg! 

Trenger du en ny adventsstjerne? Bli inspirert av Stemningsfulle julestjerner 

Foto: Angeliqa Daldorph, Applicata, Broste Copenhagen, By Lassen, Ernst, Ferm Living, Georg Jensen, @hannesmauritzson, House Doctor, OYOY, Scandi Living, Star Trading 

Linnéa Axelson
Forfatter

FINE ADVENTSSTAKER

Vis mer

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB