FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Inspirasjon & Tips/Tips/Årets trendfarge - Oppdag blå interiørfavoritter
En kvinne står og justerer en bukett blomster i en Ada Stripe-vase i hvit med blå organisk formede linjer. Over vasen på en hylle står også to blå lykter.

Årets trendfarge - Oppdag blå interiørfavoritter

Blått er en farge som aldri går av moten, og i år er det en av de mest ettertraktede fargene for interiør. Det er noe magisk med blått som kan skape en følelse av ro og harmoni, eller en mer dristig og leken følelse. Bli med oss i et dypdykk inn i den beroligende verdenen av blått interiør - la deg inspirere av våre favoritter!
27 desember 2023
Del artikkel

SLIK INNREDER DU MED BLÅTT INTERIØR

Enten du velger å holde deg til noen enkelte interiørdetaljer eller om du er modig og velger større møbler i blått, vil blått interiør gi hjemmet ditt en følelse av ro, harmoni og lekenhet. De blå nyansene kan også like gjerne kombineres med andre herlige farger for å skape kontraster, eller den kan matches med mer nøytrale og jordnære farger for en harmonisk følelse. Her er noen tips som kan være gode å huske på når du innreder med blått:

  • Ved å bruke blå interiørdetaljer som puter, vaser, lamper, lysestaker eller andre interiørdetaljer kan du enkelt skape en avslappende atmosfære i hjemmet ditt.
  • Vil du ta det et steg videre, kan du også bruke blå møbler og dekorative detaljer for å forsterke det blå interiøret i hjemmet ditt ytterligere.
  • For å skape en harmonisk helhet er det fint å kombinere de blå interiørdetaljene med jordfarger som beige, hvit eller brun.
  • Bland blått interiør med metalliske detaljer - det skaper en følelse av eleganse!

Flere blå møbler

BLÅ TEKSTILER - MYKE DETALJER FOR ET AVSLAPPET HJEM

Putetrekk fra Chhatwal & Jonsson i forskjellige blånyanser og mønstre er den perfekte detaljen for å tilføre et blått innslag til hjemmet ditt på en veldig enkel måte. Det myke linstoffet kombinert med de vakre nyansene av blått gjør disse putetrekkene til et must for de som ønsker å skape en avslappet og innbydende atmosfære i hjemmet, samtidig som de tar inn den trendy blåfargen.

Stripes ullpledd fra NJRD er også en enkel detalj å legge til hjemmet ditt for å gi hjemmet ditt den avslappende og moderne følelsen. Sammen med sitt myke materiale i 100 % ull og sin vakre blå farge, gir dette pleddet hjemmet ditt en følelse av luksus og eleganse. Du kan matche pleddet med andre interiørdetaljer i blått eller bruke den som en kontrast mot en beige eller hvit sofa.

Kuddfodral från Chhatwal & Jonsson i tre olika mönster i blå färg ligger staplade på en stol i mörkt trä.
Deva putetrekk 50 x 50 cm
Aqua
kr 550

Oppdag flere blå tekstiler

Blå vaser– interiør som fanger blikket

Den riflede Knabstrup-vasen i lavendelblått fra Knabstrup Keramik er en elegant og tidløs vase som fortjener å stå i sentrum av hjemmet ditt. Den ribbede teksturen, den romantiske runde formen og den myke lavendelblå fargen gjør den til et vakkert blikkfang i hjemmet ditt som passer like godt på midten av middagsbordet som på et sidebord eller skjenk. Denne vasen fungerer best for en stor bukett med favorittblomstene dine eller grønne planter.

En annen favoritt er vasen Mella fra Broste Copenhagen er en elegant vase med organisk form som fører tankene dine til en klassisk karamell, noe som bidrar til en mer leken følelse i hjemmet. Vasen er laget av glass og gir en følelse av luksus og hygge som lar blomstene dine skinne.

Flere blå vaser

DEKK BORDET MED KLASSISKE BLÅTONER

Tallerkenene fra Rörstrand sin serie er en vakker fornyelse av det 80 år gamle serviset Ostindia. Med sin tidløse og klassiske design gir disse tallerkenene en følelse av eleganse og tradisjon til borddekkingen. Tallerkenenes vakre blå mønster er inspirert av det svenske ostindiske kompaniets reiser til Asia på 1700-tallet, noe som bidrar med en touch av historie og kultur til matopplevelsen. Tallerkenene fungerer like godt til en middag med spesielle gjester, som til en enkel frokost i hverdagen, og kan enkelt kombineres med andre deler i samme serie for en enhetlig borddekking.

Hvis du ikke ønsker å bruke blått servise i borddekkingen, men likevel ønsker å få inn det blå, er Stoff antikke stearinlys fra Ester & Erik i himmelblått vakkert å pynte bordet med. Lysene blir en elegant og subtil detalj som bidrar til en luksuriøs følelse på middagsbordet. Den myke blåfargen på de antikke lysene gir en følelse av ro og harmoni, og deres slanke design gjør at de passer perfekt på de fleste typer lysestaker. Lysene gir myk og varm belysning som skaper en koselig atmosfære på middagsbordet som dine kjære garantert vil elske like mye som oss.

Blå serviser, glass & bordpynt

Et hav av muligheter - blå plakater og posters

Plakaten Swimmers fra Fine Little Day er en leken og fargerik detalj som kan bidra til en frisk og livlig følelse i hjemmet ditt. Plakatens motiv gir en følelse av frihet og bevegelse, mens blåfargen formidler en følelse av ro og harmoni. Originaltegningen som plakatens motiv kommer fra er malt med akryl og kritt av designeren Elisabeth Dunker.

En annen favoritt er plakaten Lineage fra Scandi Living ; en enkel og vakker detalj som bidrar til en minimalistisk og moderne følelse i hjemmet ditt. Plakatens enkle, organisk formede linjer og myke blåfarge gir en følelse av ro og balanse, samtidig som det stilige designet er perfekt for et moderne interiør. Plakaten er produsert av svenske skapere og er trykket på FSC-, PEFC- og svanemerket papir fra de svenske skogene i Småland.

Flere blå plakater & posters

GI LIV TIL ROMMET MED BLÅ LAMPER

Den ikoniske bordlampen FlowerPot VP9 fra &Tradition i en iøynefallende blåfarge er en interiørdetalj som kan bidra til en unik og moderne følelse i hjemmet ditt. Lampen er bærbar og kan enkelt flyttes rundt i hjemmet for å skape stemningsfull belysning ulike steder – i stuen eller ute på balkongen.

Allerede i 1969 ble den store suksessen Flowerpot VP1 pendellampe designet, som er en like fin interiørdetalj da som nå. Denne lampen finnes også i en iøynefallende blå vakker farge, som kan brukes til å skape kontraster i en ellers beige stue, eller matches med andre herlige farger for et unikt og personlig preg.

Oppdag flere blå lamper

Blå lysestaker & telysholdere - små lysglimt som gjør stor forskjell

Telysholdere og lysestaker kan virkelig gjøre en stor forskjell i hjemmet ditt. De er en perfekt detalj som kan gi hjemmet det lille ekstra og samtidig skape en koselig atmosfære.
Cloud fra Scandi Living i blått er perfekt å innrede med for enkelt å få blå elementer inn i interiøret. Telysholderen har et vakkert mønster som minner om skyer og er laget av glass. Den kan brukes som et frittstående blikkfang, men kan også med fordel kombineres med flere andre telysholdere og lysestaker for et enhetlig og lekent preg.

Håper du fant en eller flere favoritter blant disse tipsene for blått interiør, og hvis ikke, under er enda flere tips.

Happy shopping!

Foto: Ferm Living, Stolab, Chhatwall & Jonsson, Knabstrup Keramik, Broste Copenhagen, Angeliqa Daldorph Nielsen, Elof Martinssin, Hannes Mauritzson & Janet de Kriek

Ebba Persson
Forfatter

Utforsk flere shoppingtips for blått interiør

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB