FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Logg inn

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Inspirasjon & Tips/Tips/5 tips til hvordan du kan innrede en liten entre
Neste tips er å innrede en liten entre med Lea ullteppe fra Scandi Living i naturgrå som går i samme nyanser som resten av innredningen din for å skape romfølelse.

5 tips til hvordan du kan innrede en liten entre

Har du en liten entre og ønsker tips til hvordan du kan innrede den slik at den føles større? La deg inspirere av våre fem tips til hvordan du kan innrede en liten entre og gjøre den mer organisert og innbydende.
onsdag 4. januar 2023
Del artikkel
Skap romfølelse ved å innrede en liten entre med speil, et smalt avlastningsbord og et koselig teppe for å skape en koselig følelse – som her hjemme hos @moeofsweden.

Et tips for å innrede en liten entre er ved hjelp av et langt, smalt skap, samt ved å bruke speil og tepper for å skape rom og en innbydende følelse.

Merino ullteppe 80x250 cm
Naturbeige
kr 1 840kr 2 355

INNREDE EN LITEN ENTRE STØRRE - INSPIRASJON & TIPS

Entreen er det første du blir møtt av når du åpner døren. Derfor er det essensielt å lage en innbydende entre for å gjøre et godt førsteinntrykk. De fleste entreer kan også være trange, smale og vanskelige å innrede uten å slippe inn lys. Vi har derfor fem tips til hvordan du kan innrede en liten entre - inspirasjon til hvordan du organiserer den og tips til hvordan du kan skape et innbydende inngangsparti:

 1. Forstørr entreen din med speil
 2. Innred i lignende nyanser for å gjøre en liten entre større
 3. Invester i god oppbevaring i entreen
 4. Utnytt veggen i gangen din ved å ha en åpen garderobe
 5. Innred entreen med detaljer som gir det lille ekstra

1. FORSTØRR ENTREEN DIN MED SPEIL

Naturlig dagslys mangler vanligvis i mange entreer, derfor er speil en perfekt interiørdetalj for å skape en illusjon av større rom og som også gir mer lys i entreen – rett og slett få entreen til å føles større ut enn den egentlig er. Speil har evnen til å reflektere lys som bidrar til at mer lys kommer inn og det er også fint å sette en lyskilde som en lampe eller levende lys nær speilet for å skape vakre lysrefleksjoner.

Tips: Et tips er å dekorere en liten entre med et rundt speil. Det er veldig pent å plassere et sidebord eller en hylle under for å skape en fin balanse på veggen, pluss at du får mer oppbevaring!

Skap rom ved å innrede en liten entre med et speil som F.A.33 Rectangulaire-speilet fra GUBI - som her hjemme hos @catarinaeldana.
GUBIF.A.33 Rectangulaire speil
kr 8 399kr 11 999
Skap rom ved å innrede en liten entre med et speil som Figure speil fra Montana – som her hjemme hos @moeofsweden.
MontanaFIGURE Mirror speil - SP824R
kr 3 871

2. MØBLER I LIGNENDE NYANSER FOR Å GJØRE EN LITEN ENTRE STØRRE

Det neste tipset til hvordan du kan innrede en liten entre er å matche interiøret i lignende nyanser for å skape større rom. Et tips er å unngå å innrede i mørke toner, som gjør at entreen føles mindre. Innred heller lyst og luftig for å maksimere lyset og gjøre entreen større.

Tips: Dørmatten og teppet i entreen bør helst være i samme tone som resten av rommet og i riktig størrelse for å skape rom og gjøre entreen mer koselig og innbydende.

Å ha en åpen garderobe er et tips når du skal innrede en liten entre. Her er Bill Vertical kleshengeren fra Maze som hjelper deg med å organisere entreen.

Å innrede små entreer med interiørdetaljer i samme nyanser bidrar til å skape illusjonen av en større entre.

Neste tips er å dekorere en liten entre med Lea ullteppe fra Scandi Living, i samme nyanse som resten av innredningen din for å skape romfølelse. Foto: @hannesmauritzson

Gjør som @hannesmauritzson og dekorer den lille entreen i beige nyanser for å få den til å føles større.

Neste tips er å innrede en liten entre med Lea ullteppet fra Scandi Living, som er i samme nyanser som resten av innredningen din for at den skal føles større.
Scandi LivingLea ullteppe naturgrå
kr 2 959kr 3 699

3. INVESTER I GOD OPPBEVARING I ENTREEN

Invester i smart og stilig oppbevaring i entreen hvis du har en liten entre og ønsker å holde det ryddig. Tenk smart og smalt og sørg for å bruke veggen til kreativ oppbevaring. Disse stilige og multifunksjonelle hyllene fra String og Muuto kan settes sammen som du ønsker avhengig av hva du vil oppbevare i hyllene. På samme måte kan HAYs stilige Colour Crate oppbevaringsbokser brukes til å oppbevare alt du vil i. De er blant annet perfekte å ha som skoesker i garderoben for å spare plass eller du kan ha de stående fremme slik at du enkelt kan oppbevare ting du bruker ofte.

Neste tips er å innrede en liten entre med en String-hylle for å gjøre den mer organisert og innbydende – som her hjemme hos @picsbyellen.
StringString Pocket Hylle ask-hvit
kr 1 490
Neste tips er å innrede en liten entre med en String-hylle for å gjøre den mer organisert og innbydende – som her hjemme hos @picsbyellen.

Gjør som influencer @picsbyellen og monter din egen hylle gjennom Muutos stablede hyllesystem. Den lar deg bygge en hylle som passer til akkurat din gang og avhengig av hva du vil fylle den med.

HAYColour Crate M 26,5 x 34,5 cm
kr 82kr 125

4. UTNYTT VEGGEN I GANGEN VED Å HA EN ÅPEN GARBEROBE

Ha en åpen garderobe og oppbevaring i hallen for å bruke veggen på best mulig måte. En åpen garderobe er perfekt når du skal innrede en liten entre hvis du ikke har plass til en lukket garderobe, og er en effektiv måte å bruke overflatene i hallen på. Her er noen tips hvis du vil ha en åpen garderobe for å få en mer organisert entre:

 • Kombiner gjerne sko- og hattehyller
 • Sørg for å ha kreativ oppbevaring og bruk hver eneste krik og krok
 • Ha bare sesongens klær og ting du bruker ofte framme
 • Organiser skoene for å spare plass i entreen
 • Sett funksjonelle kroker eller knotter på veggen for en stilig og praktisk detalj
 • Sørg for utnytte høyden i en liten entre for å utnytte plassen
Å ha en åpen garderobe er et tips når du skal innrede en liten entre. Her er en skohylle og hattehylle fra Essem Design som hjelper deg holde hallen organisert.

Utnytt veggen ved å innrede den lille entreen med en sko- og hattehylle fra Essem Design for å gjøre den mer organisert.

Å ha en åpen garderobe er et tips når du skal innrede en liten entre. Her er en hylle med knottelist fra ferm LIVING som hjelper til med å få orden i entreen.
Ferm LIVINGPlace Rack knaggrekke hylle eik
kr 1 875
Å ha en åpen garderobe er et tips når du skal innrede en liten entre. Her er en praktisk Sector hylle med stang til å henge kleshengere på fra ferm LIVING.
Ferm LIVINGSector hylle med stang 37 x 87 cm
kr 3 359

5.INNRED ENTREEN MED DETALJER SOM GIR DET LITT EKSTRA

 • Sist, men ikke minst, er det essensielt å dekorere entreen med interiørdetaljer som gir det lille ekstra. Hemmeligheten bak å innrede en liten entre er å dekorere med få ting, men med ting som betyr og har en funksjon:
 • Sett frem en vakker kurv som du fyller med det du tror gjestene kan trenge når de kommer inn eller ut av entreen.
 • Lag et vakkert stilleben med din favorittvase, duftlys og skål hvor du kan legge fra deg småting når du kommer hjem.
 • Pynt den lille entreen med et koselig gulvteppe i lignende nyanser som resten av interiøret og som gjør hallen din større og mer innbydende.

Entreen er boligens førsteinntrykk når du ønskes velkommen inn i et nytt hjem – fyll derfor entreen din med ting du bruker daglig og med betydelige detaljer som forvandler den lille entreen til en innbydende entré som uttrykker både glede og varme.

Neste tips er å innrede en liten entre med duftlys fra Skandinavisk og friske blomster i en fin vase for å skape en innbydende følelse. Foto: @our_home_living

Gjør entreen din mer innbydende og koselig ved å dekorere en liten entre med duftlys som ønsker deg velkommen med en god duft og med en vase med friske blomster - som hjemme hos @our_home_living.

Neste tips er å innrede en liten entre med et nydelig teppe som Fallow teppe fra Scandi Living for å skape en innbydende følelse. Foto: @wohnfuehlen_mit_stil
Scandi LivingFallow gulvteppe Sand
kr 1 279kr 1 599
Neste tips er å dekorere en liten entre med Anna vasen fra Swedese med friske blomster i for å skape en innbydende følelse. Foto: @hemmahosfalk
SwedeseAnna vase liten 31 cm
kr 1 575
En stilig og praktisk oppbevaringskurv som Restore fra Muuto er perfekt for å innrede en liten hall med hvor du kan oppbevare ting du ofte bruker lett tilgjengelig.
MuutoRestore oppbevaringskurv
kr 794kr 935
Et stilig og praktisk paraplystativ fra KORBO er perfekt til å innrede en liten hall med, slik at gjestene kan låne en paraply i tilfelle det skulle regne.

Sett frem et stilig og praktisk paraplystativ som Korbo paraplystativ fra KORBO som gjestene kan låne i tilfelle det kommer en regnskur når gjestene skal hjem.

MINIGUIDE FOR Å INNREDE AV EN LITEN ENTRE

 1. Se gjennom hva behovet er i entreen din før du begynner å planlegge den
 2. Ha kun sesongens klær og sko i entreen
 3. Innred entreen med gjennomtenkt innredning for et organisert inngangsparti
 4. Tilpass møblene til størrelsen på rommet, er entreen din lang og smal? Innrede med en hylle som er smalere og lengre som passer til rommet.
 5. Plass et speil i entreen slik at den føles større
 6. Kombiner gjerne sko- og hattehyller for å utnytte veggene
 7. Innred med tepper for en mer innbydende entre
 8. Dekorer i lignende nyanser for å skape en illusjon av en større entre
 9. Bruk færre møbler og kombiner sitteplass og oppbevaring – utnytt hver krok og krok!

Håper du har blitt inspirert til hvordan du kan innrede en liten entre, fått tips til hvordan du kan skape rom i entreen din og inspirasjon til å skape en innbydende entre!

Foto: @catarinaeldana, @picsbyellen, @moeofsweden, @our_home_living, @wohnfuehlen_mit_stil, @hemmahosfalk, @hannesmauritzson, KORBO, Essem Design, ferm LIVING, HAY

Linnéa Axelson
Forfatter

TIPS PÅ INTERIØR TIL ENTREEN

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB