FRI FRAKT OVER 599 KR*

RETUR 365 DAGER

10% RABATT- BLI MED I KUNDEKLUBBEN

Inspirasjon & Tips/Tips/Tidløse designgaver for alle anledninger - 10 gavetips

Tidløse designgaver for alle anledninger - 10 gavetips

Er du invitert til bryllup, bursdagsselskap eller kanskje innflyttingsfest og vet ikke hva du skal gi? God design er alltid er bra gave å gi - uansett anledning. La deg inspirere av disse ti gavetipsene på tidløse designgaver som passer for både store og små anledninger, fra vaser til dekorasjonsdetaljer. Gaver som er like fine å gi som å få, og som dessuten kan gå i arv.
ONSDAG 11. MAI 2022
Del artikkel
Gi bort en portabel bordlampe - her Flowerpot VP9 fra &tradition, en tidløs designgave.
Tidløse designgaver kan også være mindre lamper, som her der den fine bordlampen Night Owl står på skjenken.
Fritz HansenNight Owl bordlampe ask
kr 1 985kr 2 695

1. BÆRBAR BELYSNING ELLER KOSELIG LESELAMPE 

En stilren lampe som gir god ogstemningsfull belysning i hjemmet kan gjøre stor forskjell på atmosfæren i et rom. Overrasknæreogkjære som liker å lese eller å innrede med statement-lamper med en tidløsdesignlampe. BærbareFlowerpot VP9 fra &tradition eller klassiske NightOwlfra Fritz Hansen er lamper som passer perfekt for sene kvelder med vennene, for koseligekvelder på uteplassen eller til den gode vennen som nettopp har flyttet. Lamper kan man aldri ha nok av. Alvar Aalto sett med liten og stor vase er perfekt tidløs designgave å gi bort til alle anledninger
Tidløse designgaver som passe alle anledninger og interiørstiler - Urna-vasen fra Marimekko.

Tidløsedesigngaver som passealleanledningeroginteriørstiler - Urna-vasen fra Marimekko.

2. ELEGANTE VASER 

vaser i ulike former ogfarger er virkeligtidløsedesigngaver av en grunn. Tidløsefavorittvaser som Alvar Aalto-vasen og Urna fra Marimekko er designfavoritter som står høyt på ønskelisten. Det enkle, men vakredesignetgjør at du kan væresikker på at de kommer passeinn i de flestehjem. Et tips er å ogsågi bort blomster som passertil vasen, entenalene eller hvorforikkefylle vasen med blomster oggi bort vase og bukett i ett?

Tidløse designgaver - STOFF Nagel lysestake i flere farger.

Lysestaken STOFF i 3-pack er et perfekt eksempel på tidløsegaver som passertilalleanledninger. Tips: Giogså bort passende Ester & Erik-lys.

Cobra lysestaker fra Georg Jensen i rustfritt stål - perfekte tidløse designgaver å gi til nære og kjære uansett anledning.

Cobra lysestakerfra Georg Jensen i rustfritt stål - perfekte tidløsedesigngaver å gitilnæreogkjæreuansett anledning.

3. LYSESTAKER OG TELYSHOLDERE ER KLASSISKE TIDLØSE DESIGNGAVER 

Enda et tips på gaver som passer i mangehjemog for alleanledninger er lysestaker eller telysholdere. Lysestakene Cobra fra Georg Jensen er moderne klassikere som siden de blelansert i 2008 har vært like populære å få som å gi. En annentidløslysestake er Nagels STOFF som er like fin på sofabordetog i vinduskarmen som på kjøkkenøya.

Serien Kastehelmi fra Iittala er perfekt eksempel på tidløse designgaver å gi bort til alle anledninger.

Elegant og leken - Kastehelmi-serien fra Iittala fås i ulikefargerog er den perfekte gavetil den som liker å værevert eller vertinne.

Et startsett eller klassisk porselen er perfekte å gi bort som tidløs designgave - her Teema-tallerkener fra Iittala i beige.

Teema-serien fra Iittala er perfekt å gitil studenten eller den nyinnflyttede. 

4. KLASSISKE TALLERKENER OG SERVISER 

Tidløse serviser er alltid en bra idé, ikke minst for den som samler på en viss serie eller for noen som akkurat har flyttet til et nytt sted. Om dere er flere som skal feirenoen, kan dere alltid gå sammenoggi et servise i gave. Teemafra Iittala kommer både som enkeltetallerkenerog som et startsett, mens Kastehelmi er et klassisk servise å samle på, ogder du kan gi bort kompletterendedeler av serviset.

Gi bort tidløse designgaver til nære og kjære som Holmegaards vinglass Cabernet eller Swedish Grace-tallerkener.

Gi bort tidløsedesigngavertilnæreogkjære som Holmegaardsvinglass Cabernet eller Swedish Grace-tallerkener. 

Tidløse designgaver som passer alle anledninger - Iittalas Essence cocktailglass er alltid populære å skåle med på en fest.
IittalaEssence cocktailglass 2 Stk.
kr 293kr 370

5. GLASS FOR HVERDAG & FEST 

Et glass vin en fredagkveld eller en velkomstdrink på festen? glasser tidløsegaver som brukestil både hverdagog fest. Gi bort klassikeren Cabernet vinglass fra Holmegaard til vinkjenneren i livet ditt eller allsidige Essence cocktailglass til den som alltid inviterertil fest. Elegante glass er alltid en bra gave å giog på samme måte som tallerkener er dettegaver som også kan gistilnoen som vil komplettere samlingen sin.

 Disse mønsterrike koppene fra Marimekko er perfekte å gi bort som gave til kaffe- eller teelskeren.

 Dissemønsterrikekoppenefra Marimekko er perfekte å gi bort som gavetil kaffe- eller teelskeren.

NJRD kaffekopper, Nordic Sand-kopper, Freckle-kopper og Swedish Grace kaffekopp på et beige brett.

Kopper & krus er alltid tidløsedesigngaver å gi bort - velgblantklassikere eller moderne favoritter.

6. TIDLØSE KAFFE- ELLER TEKOPPER 

Gi bort en kaffepause eller drømmekoppen for hverdagskaffen med tidløse designkopper. For noen som liker mønster, kan du la deg inspirere av Marimekko, Swedish Grace fra Rörstrand derimot er perfekt til noen som setter pris på ned tonet eleganse, og Frecklefra Scandi Living passer til noen som følger trendene. Et tips er å sette sammen en pakke med kopper, kaffe eller te og noe søtt! Det passer perfekt å ta med til både morsdag, farsdag eller som en hyggelig overraskelse til et hverdagslig besøk.

Bernadotte termoskanne eller kanne fra Georg Jensen er perfekte tidløse designgaver som passer å gi bort til alle anledninger.

Bernadotte termoskanne eller kanne fra Georg Jensen er perfekte tidløse designgaver som passer å gi bort til alle anledninger.

Bloom-skål fra Georg Jensen i rustfritt stål er den perfekte tidløse designgaven å gi bort i gave til alle anledninger.

Bloom-skål fra Georg Jensen i rustfritt stål er den perfekte tidløse designgaven å gi bort i gave til alle anledninger.

7. STILRENE SERVERINGSTILBEHØR 

En fin gave å gi bort er serveringstilbehør, spesielttil den som liker å invitere til både middag og fest. Georg Jensen er merkevaren som er synonym med tidløse designgaver, og to favoritter mange ønsker seg er den elegante Bernadotte termoskanna og skålen Bloom. Disse høyblanke favorittene setter gullkant på mange framtidige kaffepauser, i tillegg til andre anledninger rundt det dekkede bordet. 

Eva Solo kasserollesett i hvitt er en perfekt tidløs designgave å gi bort til amatørkokken hjemme eller til den nyinnflyttede.
Eva SoloEva Trio White Line grytesett
kr 1 999kr 3 147
Gi bort en tidløs designgave til matelskeren i form av disse grå krydderkvernene fra Menu.
Audo CopenhagenBottle Grinder salt og pepperkvern
kr 1 005

8. FINE OG PRAKTISKE KJØKKENTILBEHØR 

Leter du etter tidløse gaver å gi til den som elsker å lage mat? Sats på de stilrene salt- og pepperkvernene Bottle Grinders fra Menu eller hvorfor ikke kasserollesettet fra Eva Solo, som gjør matlagingen både enkel og stilren. Gi bort det som gjør tiden i kjøkkenet ekstra hyggeligog som samtidig tåler hverdagens utfordringer.

Gi bort et ullpledd som tidløs designgave - her grått ullpledd fra Klippan Yllefabrik.
Klippan YllefabrikPolka pledd ull
kr 865
Scandi LivingSandstone ullpledd 130x180 cm
kr 599kr 849

9. MYKE TEKSTILER 

Et er den perfekte designgaven å gi bort, uansett anledning. Det passer like bra tilalle årstider ogvelger du ett i en mer nøytralfarger, kan du væresikker på at den kommer til å passeinn i de flestehjem. Polka ullpleddfra Klippan Yllefabrik eller Sandstoneullpleddfra Scandi Living er pledd som passeralleinteriørstiler. med et vakkertpledd gir du bort frokost på sengen, en filmkveld i sofaenog sene kvelder med venner på balkongen. 

Gi bort en tidløs designgave som Kay Bojesen apen i lys eik som eksamensgave, bursdagsgave eller som dåpsgave.
Kay Bojesen DenmarkKay Bojesen ape liten
kr 944kr 1 349
Kay Bojesen dekorasjonsfugler Love Birds er et perfekt eksempel på tidløse designgaver å gi bort i bryllupsgave.
Kay Bojesen DenmarkLovebirds
kr 690kr 1 149

10. TIDLØSE DEKORASJONSDETALJER 

Om du leter etter en tidløs eksamensgave, bryllupsgave eller dåpsgave, så anbefaler vi å ta en titt på Kay Bojesen Denmark herlige utvalg av trefigurer. Love Birds-figurene passer perfekt å gi bort til et par, mens den ikoniske treapen i miniversjon blir like fin på et barnerom som på en hylle i et nyinnflyttet hjem. De er tidløse designgaver du kan ha i mange år og for flere generasjoner.  

Vil du ha flere gavetips? Her kan du finne våre designklassikereder vi også har samlet flere tips på tidløse designgaver.

Texkst: Lara Zimmermann

Foto: Angeliqa Daldorph, Iittala, Kay Bojesen Denmark

10 % rabatt på din neste bestilling når du melder deg inn i kundeklubben vår.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB