FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

KUN I DAG 30-50% på tepper fra Scandi Living

Kjøkkenhåndklær

Fine kjøkkenhåndklær er ikke bare praktiske, de er også dekorative elementer på kjøkkenet ditt. Her finner du kjøkkenhåndklær fra kjente merkevarer.som gjør det lett å fornye kjøkkenet ditt.
381 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
11
Side 1 av 11

Forny kjøkkenet ditt med kjøkkenhåndklær

Et kjøkken er ikke komplett uten kjøkkenhåndklær, som er både praktiske og dekorative elementer. Velg et kjøkkenhåndkle i samme palett som den øvrige kjøkkeninnredningen din og kjøkkentekstiler som for eksempel grytekluter og forklær, eller velg kjøkkenhåndklær som piffer opp med friske og fine farger og spennende mønster. 

Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg kjøkkenhåndklær i både ensfargede, duse farger, og med mye farger og mønster.

Hvilke kjøkkenhåndklær er mest populære?

Her finner du kjøkkenhåndklær med en rekke ulike design, farger og mønster fra kjente merkevarer som Design Letters, Ferm Living og HAY.

Topp tre mest populære kjøkkenhåndklær

Kjøkkenhåndklær til jul

Kjøkkenhåndklær med julemotiv gir kjøkkenet ditt litt ekstra julestemning, og er en fin måte å julepynte kjøkkenet ditt på. Her hos oss finner du et stort utvalg kjøkkenhåndklær for det julepyntede kjøkkenet.

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe kjøkkenhåndklær

Når du skal kjøpe kjøkkenhåndklær er det et par ting du bør tenke over. 

Miks eller match farger på kjøkkenhåndklær og interiør?

For det første er det viktig å tenke på om du vil ha kjøkkenhåndklær i farger som matcher den øvrige kjøkkeninnredningen din. Tenk gjerne på de andre tekstilene som finnes på kjøkkenet ditt, for eksempel gardiner, tepper og duker.

Dersom du vil ha kjøkkenhåndklær som glir sømløst inn, er det fint å velge farger som ligner disse. Men dersom du heller er på utkikk etter litt friske og fine farger på kjøkkenet ditt, er kjøkkenhåndklær den perfekte måten å introdusere dette på. 

Kjøkkenhåndklær av lin eller bomull?

For det andre bør du også tenke på materialvalg. Dette påvirker både hvordan kjøkkenhånklærne ser ut og hvilken steming de skaper i rommet, samt hvordan de vedlikeholdes og rengjøres.

Flere av våre kjøkkenhåndklær er laget av lin, et vakkert naturmateriale som er slitesterkt og absorbere fukt bra. Siden lin har en naturlig røffere tekstur enn bomull, gir dette materialet kjøkkenet ditt en litt mer rustikk astmosfære.

Hva kan jeg bruke kjøkkenhåndklærne mine til?

I tillegg til å være praktiske og dekorative myke detaljer på kjøkkenet ditt, har kjøkkenhåndklær også en rekke andre bruksområder. Hvorfor ikke pakke inn gaver i et kjøkkenhåndkle med fint design? Da blir det to gaver i ett, mens du også tenker på miljøet.

Kjøkkenhåndklær kan også fungere fint som fine og dekorative bordbrikker eller som en liten duk. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Populære filtre

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB