FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Ostehøvler

Med en ostehøvel kan du enkelt skjære jevne skiver fra harde oster. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg ostehøvler med fint design fra kjente merkevarer.
26 resultater sortert etter

Ostehøvler med fint design

En ostehøvel er en naturlig del av frokostbordet i hjem over hele landet. Mens ostekniver passer perfekt til myke oster, er ostehøvler spesielt utviklet for å gjøre det lett å skjære jevne skiver hard ost. 

Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg ostehøvler av høy kvalitet og med fint design fra kjente merkevarer og designere.

Hvilke ostehøvler er mest populære?

Ostehøvler er en selvskreven del av kjøkkenutstyret og hører hjemme på borddekkinger til både frokost og lunsj. 

Her har vi samlet vårt store utvalg ostehøvler med fint design fra kjente og populære merkevarer som Skaugum of Norway, Stelton og Kockums Jernverk.

Topp 3 mest populære osehøvler

  1. Inspiration ostehøvel fra Fiskars
  2. Profile ostehøvel fra Brabantia
  3. ZWILLING Pro ostehøvel fra Zwilling

Ostehøvler med stilrent design

En ostehøvel med fint design er ikke bare praktisk, den er også en dekorativ detalj til borddekkingen din.

Her hos Nordic Nest kan du finne et stort utvalg ostehøvler fra kjente designere og merkevarer, slik at du enkelt kan matche ostehøvelen med bestikk, serveringsbestikk og alt du behøver til borddekkingen.

Ostehøvler i rustfritt stål passer utmerket om du har bestikk og annet utstyr i dette materialet. For en mer rustikk stil, kan en ostehøvel med håndtak i tre være det perfekte valget.

Praktiske ostehøvler

Ostehøvler kan også brukes til å kutte fine, jevne og tynne skiver av andre ingredienser også, og fungerer perfekt til å skjære både agurk, rå poteter og en rekke andre ingredienser.

Hvordan rengjør man ostehøvelen?

Selv om mange ostehøvler tåler oppvaskmaskin, er det også mange som bør vaskes for hånd, for eksempel om de har håndtak i tre. Det er derfor viktig å lese instruksjonen fra leverandøren nøye, spesielt om du ønsker å vaske ostehøvelen i maskinen, slik at du velger en som tåler dette.

Hvem fant opp osthøvelen?

Visste du at ostehøvelen er en norsk oppfinnelse? Det var møbelsnekkeren og oppfinneren Thor Bjørklund som fant opp dette praktiske kjøkkenredskaper, som er i bruk hver eneste dag i hjem over hele verden.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB