FRI FRAKT OVER 599 KR*

RETUR 365 DAGER

10% RABATT- BLI MED I KUNDEKLUBBEN

TRENDY FEST - 10-50% rabatt på nesten alt*

Humdakin

Humdakin tilbyr et bredt utvalg husholdnings- og rengjøringsprodukter, og hele utvalget er organisk og allergivennlig. Produktene er inspirert av danske strender og skoger og er utviklet etter de høyeste standardene både fra et etisk og et miljøvennlig perspektiv. Her finner du et bredt utvalg av Humdakins produkter for baderom og kjøkken.
3 resultater sortert etter  
Popularitet
Checked bordduk 140 x 240 cm - Pine - Humdakin
Humdakin
Checked bordduk 140 x 240 cm, Pine
kr 799
Bare et fåtall igjen
Humdakin Check forkle - Pine - Humdakin
Humdakin
Humdakin Check forkle, Pine
kr 319
Bestillingsvare
Humdakin Check badehåndkle 60 x 130 cm - Pine - Humdakin
Humdakin
Humdakin Check badehåndkle 60 x 130 cm, Pine
kr 431kr 479
Bare et fåtall igjen
KAMPANJER

Humdakin - miljøvennlig rengjøringsprodukter for hjemmet

Den danske merkevaren Humdakin skaper vakre, økologiske rengjøringsprodukter uten skadelige kjemikalier for hele hjemmet. I deres sortiment kan du blant annet finne opppvaskmiddel, håndklær og såper, som alle er laget av kvalitetsmaterialer og ingredienser fra den Skandinavisk naturen. Produkter fra Humdakin gjør ikke bare hjemmet renere, de gjør det også litt mer luksuriøst. Utforsk Humdakins store sortiment her hos oss på Nordic Nest.

Hvilke produkter fra Humdakin er mest populære?

Humdakin er kjente for sine miljøvennlige rengjøringsprodukter av høy kvalitet, men i deres sortiment kan du også finne en rekke andre kvalitetsprodukter. Her kan du også finne smarte og praktiske oppbevaringskurver, kjøkkenhåndklær og kluter.

Topp 5 mest populære produkter fra Humdakin

 1. Humdakin duftpinner
 2. Humdakin håndkrem
 3. Humdakin kjøkkenhåndkle
 4. Humdakin såpe
 5. Humdakin badehånkle

Humdakin - velduftende duftpinner, såper og håndkremer

Humdakin er også kjente for sine velduftende duftpinner, såper og håndkremer av høy kvalitet. Deres sortiment består også av allergivennlige og veganske rengjøringsprodukter som oppvaskmiddel som gjør det lett å skape et rent og velduftende hjem.

Hvordan arbeider Humdakin med miljø og bærekraft?

Alle produkter fra Humdakin er produsert på en måte som forbruker så lite ressurser som mulig, og som også tar hensyn til både miljø og natur. For eksempel er børstene fra Humdakin laget av FSC-sertifisert tre og bærekraftige materialer som bambus og kokosfiber. I tillegg strever Humdakin alltid etter å produsere så lite avfall som mulig under produksjon, og de har derfor praktiske og miljøvennlige refillpakker for duftpinner og håndsåper.

Hvilke ingredienser bruker Humdakin i sine produkter?

Humdakin velger ingredienser av høy kvalitet og de bruker ikke kunstige parfymer, parabener, farger og andre skadelige tilsettninger. Humdakin sine rengjøringsprodukter og hudprodukter inneholder følgende, naturlige ingredienser:

 • Røde alger
 • Kamomille
 • Salvie
 • Tindved
 • Hyllebær
 • Peoner

Humdakin - miljøvennlige tekstiler

Humdakin bruker bare 100% GOTS og OEKO-TEX-sertifisert organisk bomull for sine håndklær, kjøkkenhåndklær og andre tekstiler. Dette betyr at alle tekstileprodukter fra Humdakin er produsert med høye, etiske og miljømessige standarder.

Er produkter fra Humdakin veganske?

Alle produkter fra Humdakin er cruelty-free og inneholder ikke animalske produkter. Det eneste unntaket er oppvaskbørstene.

Historien bak Humdakin

Den danske merkevaren Humdakin ble etablert av Camilla Schram, som etter mange år i rengjøringsindustrien var frustrert over mangelen på rengjøringsprodukter uten skadelige kjemikalier. Hun ville skape bærekraftige og allergivennlige rengjøringsmidler, og etter en lang utviklingsprosess ble det skapt bærekraftige og allergivennlige rengjøringsmidler som også er produsert på en miljøvennlig måte, uten testing på dyr.

10 % rabatt på din neste bestilling når du melder deg inn i kundeklubben vår.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB