Salg
kr 561kr 749Inkl. moms
En feil oppstod når du forsøkte å endre variant, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
På lagerBare et fåtall igjen!Levering omgående
Frakt i Norge: kr 89.

Kai Wasabi Black filékniv

Skjær og fileter både kjøtt og fisk med letthet. Skjær og fileter kjøtt og fisk vakkert og nøyaktig med Kais japanske filetkniv fra Wasabi Black-serien. Kai er, med over 100 år i bransjen, kjent for sin høye kvalitet. Filetkniven har et 18 cm langt, fleksibelt blad av rustfritt stål med høyt kullinnhold. Knivens svarte håndtak er i en kombinasjon av polypropen og bambuspulver, og takket være de naturlig antibakterielle egenskapene hos bambus, hjelper det til med å holde en optimal hygiene på kjøkkenet.

Generell informasjon

MerkevareKAI
Antall i pakken1 stk.
Artikkelnummer32639-01

Fakta

Materiale: Bambushank og polypropen, rustfritt blad av stål.
Størrelse:
Lengde blad: 18 cm.
Lengde håndtak: 12,6 cm.
Hardhet: 58 HCR.

Vedlikehold

Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål.
Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen.
Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut.
Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet.
Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste.
Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.

Kommentar

Bruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken.
Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.

Handlekurv

Lukk