FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Filetkniver

Skarpe kniver er viktig og en god filetkniv gjør fileteringen enklere.Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg filetkniver av høyeste kvalitet fra populære og kjente merkevarer. Utforsk vår samling av nøye utvalgte filetkniver her.
23 resultater sortert etter

Filetkniver av høyeste kvalitet

Filtetkniver er kniver med lange, skarpe og tynne blad som brukes for å blant annet filetere fisk og kjøtt. Det smale bladet er ofte mer fleksible enn andre kniver, noe som gjør det lettere å følge kurvene. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg filtekniver av ypperste kvalitet fra kjente og populære merkevarer.

Hvilke filetkniver er mest populære?

Filtetkniver kjennetegnes først og fremst av sitt karakteristiske lange og smale blad, og disse populære knivene kommer i en rekke ulike materialer, størrelser og design. Her hos oss kan du finne vårt nøye utvalgte sortiment med filetkniver fra kjente merkevarer som Satake, Miyabi og KAI.

Topp 3 mest populære filetkniver

  1. Functional form filetkniv fra Fiskars
  2. Gourmet filetkniv fra Zwilling
  3. Comfort filetkniv fra Tefal

Praktiske og funksjonelle filetkniver

Filetkniver er både praktiske og funksjonelle kniver som er spesielt utviklet for å filetere både kjøtt og fisk. Sammenlignet med andre kniver, har filetkniven litt mer fleksibelt blad, noe som gjør at den lettere kan følge kurver og former rundt både ben, ledd, brusk og skinn. 

Hold filetkniven skarp

En skarp kniv gjør jobben lettere og bedre, og det er derfor viktig å holde alle kjøkkenknivene dine skarpe. Filetering er presisjonsarbeid og en skarp fileteringskniv av ypperste kvalitet vil derfor gjøre jobben mye lettere. Regelmessig sliping med knivslipere og slipestål vil gjør at knivene dine alltid er skarpe når du trenger de.

Tåler filetkniver oppvaskmaskin?

Flere filetkniver tåler oppvaskmaskin, men det er også mange som ikke gjør det. Dersom filetkniven har treskaft, bør kniven vaskes for hånd. Det er derfor viktig å lese nøye gjennom instruksjonene nøye før du vasker kniven.

Selv om filetkniven tåler oppvaskmaskin, er det viktig å være forsiktig, slik at kniven ikke skader oppvaskmaskinen. Det er også viktig å tenke på at rengjøring i oppvaskmaskin kan gjøre kniven mindre skarp.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB