FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Logg inn
Merkevarer/Miyabi

Miyabi

Miyabi er en verdenskjent japansk knivprodusent med genuin erfaring på området. I sortimentet finner du mange typer av kjøkkenkniver og kokkekniver, både for vanlig matlaging og profesjonelle kokker. 
23 resultater sortert etter
Miyabi 5000MCD Gyutoh kokkekniv - 20 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 5000MCD Gyutoh kokkekniv, 20 cm

4 069 kr4 899 kr
På lager
Miyabi Toishi Pro knivblokk magnetisk - bambustre - Miyabi
Miyabi

Miyabi Toishi Pro knivblokk magnetisk, bambustre

1 161 kr1 279 kr
Bestillt inn
Miyabi 5000MCT Gyutoh kokkekniv - 20 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 5000MCT Gyutoh kokkekniv, 20 cm

2 296 kr2 799 kr
På lager
Miyabi 5000MCD Nakiri grønnsaks/ fruktkniv - 17 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 5000MCD Nakiri grønnsaks/ fruktkniv, 17 cm

4 109 kr4 899 kr
På lager
Miyabi 5000MCD Rocking Santoku japensk kokkekniv - 18 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 5000MCD Rocking Santoku japensk kokkekniv, 18 cm

4 835 kr4 899 kr
På lager
Miyabi 5000MCD brødkniv - 23 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 5000MCD brødkniv, 23 cm

4 109 kr4 899 kr
Bestillingsvare
Miyabi 6000MCT Gyutoh kokkekniv - 16 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 6000MCT Gyutoh kokkekniv, 16 cm

2 180 kr2 599 kr
Bestillingsvare
Miyabi Artisan 6000MCT knivsett 2 deler - Tre - Miyabi
Miyabi

Miyabi Artisan 6000MCT knivsett 2 deler, Tre

4 350 kr5 459 kr
Bestillingsvare
Miyabi 6000MCT Santoku japensk kokkekniv - 14 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 6000MCT Santoku japensk kokkekniv, 14 cm

2 096 kr2 549 kr
Bestillingsvare
Miyabi 5000MCD Gyutoh kokkekniv - 24 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 5000MCD Gyutoh kokkekniv, 24 cm

4 445 kr5 299 kr
På lager
Miyabi 6000MCT Santoku Rocking japensk kokkekniv - 18 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 6000MCT Santoku Rocking japensk kokkekniv, 18 cm

2 642 kr3 149 kr
Bestillingsvare
Miyabi 5000MCD Shotoh allkniv - 14 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 5000MCD Shotoh allkniv, 14 cm

3 019 kr3 599 kr
Bestillingsvare
Miyabi 5000MCD Gyutoh kokkekniv - 16 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 5000MCD Gyutoh kokkekniv, 16 cm

3 199 kr3 999 kr
Bestillingsvare
Miyabi 6000MCT Shotoh skallkniv - 9 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 6000MCT Shotoh skallkniv, 9 cm

1 899 kr
Bestillingsvare
Miyabi 5000MCD Santoku japensk kokkekniv - 18 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 5000MCD Santoku japensk kokkekniv, 18 cm

4 109 kr4 899 kr
Bestillingsvare
Miyabi 6000MCT Santoku japensk kokkekniv - 18 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 6000MCT Santoku japensk kokkekniv, 18 cm

2 684 kr3 249 kr
Bestillingsvare
Miyabi Birch 5000MCD knivsett 2 deler - Tre - Miyabi
Miyabi

Miyabi Birch 5000MCD knivsett 2 deler, Tre

7 045 kr8 399 kr
Bestillingsvare
Miyabi Artisan 6000MCT knivsett 3 deler - Tre - Miyabi
Miyabi

Miyabi Artisan 6000MCT knivsett 3 deler, Tre

6 122 kr7 299 kr
Bestillingsvare
Miyabi 6000MCT Gyutoh kokkekniv - 20 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 6000MCT Gyutoh kokkekniv, 20 cm

2 684 kr3 199 kr
På lager
Miyabi 5000MCD Sujihiki filékniv - 24 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 5000MCD Sujihiki filékniv, 24 cm

4 109 kr4 899 kr
Bestillingsvare
Miyabi 6000MCT Sujihiki filékniv - 24 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 6000MCT Sujihiki filékniv, 24 cm

2 767 kr3 399 kr
Bestillingsvare
Miyabi 6000MCT brødkniv - 23 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 6000MCT brødkniv, 23 cm

2 684 kr3 199 kr
Bestillingsvare
Miyabi 6000MCT Gyutoh kokkekniv - 24 cm - Miyabi
Miyabi

Miyabi 6000MCT Gyutoh kokkekniv, 24 cm

3 019 kr3 599 kr
Bestillingsvare

Miyabi – Håndsmidde japanske kniver 

Miyabi er kjent for sine håndsmidde japanske kniver, takket være deres høye kvalitet og knivenes eleganse. Eleganse og forfinelse, som ordet "Miyabi" betyr, er to grunnsteiner i japansk kultur. 

Knivene produseres i Seki-regionen, et av Japans sentre for knivproduksjon. Der blir de eksklusive knivene smidd i henhold til en tusenårig japansk håndverkstradisjon, arvet fra gamle mestere som en gang laget noen av Japans vakreste sverd. 

På denne siden finner du et stort utvalg av Miyabis beste kniver, laget for bruk både av profesjonelle- og hjemmekokker. 

Hvordan slipes Miyabis kniver? 

De eksklusive knivene fra Miyabi slipes i henhold til gammel japansk håndverkstradisjon. Knivene slipes asymmetrisk, noe som gir dem et unikt utseende og en uovertruffen skarphet. 

Hvilket materiale er Miyabis kniver laget av? 

I produksjonen av noen av Miyabis kniver blandes forskjellige typer stål, noe som gir knivene vakre damaskusmønstre. Disse unike mønstrene er kjent som en arv fra den tusenårige japanske knivproduksjonstradisjonen. 

En fellesnevner for alle Miyabis kniver er at de er laget av høykvalitetsstål med en viss mengde krom, noe som gir knivene høy skarphet og enestående hardhet. 

Bli skarp på kjøkkenet med kniver fra Miyabi 

Med et godt sett med kniver fra Miyabi på kjøkkenet kan du forenkle matlagingen og la tiden du lager deilige måltider være en avslappende og gledefylt del av dagen din. 

Noen av de viktigste knivene å ha i knivblokken din og som letter hverdagen din inkluderer en god kokkekniv, grønnsakskniv, skrellekniv, filetkniv og en tagget brødkniv. I Miyabis sortiment finner du alle disse knivene av høyest mulig kvalitet. 

Santokukniven – en av Miyabis japanske spesialkniver 

En velkjent kniv fra den japanske matlagningskulturen er santokukniv, en allsidig kniv som fyller flere formål under matlagingen. Santokukniven er noe kortere enn den klassiske kokkekniven og egner seg spesielt godt for raske hakkebevegelser av grønnsaker og fisk, takket være det kortere og tynnere bladet. 

Slik sliper du knivene dine fra Miyabi 

Bruk Miyabi Toishi Pro knivsliper med to slipehjul for å vedlikeholde dine eksklusive kniver og holde dem skarpe. For en virkelig sløv kniv – gjennomfør alle trinnene i listen nedenfor. Hvis bladet bare trenger polering og finjustering, kan du hoppe over trinn 4 og 5. 

  1. Rengjør knivbladet og sørg for at det er tørt før sliping. 
  2. Still knivsliperen på en jevn overflate, som kjøkkenbenken eller en skjærebrett. Hvis underlaget er glatt, kan du legge en fuktig klut under knivsliperen. 
  3. Plasser hånden på håndtaket til knivsliperen for å holde den på plass. Hold kniven med din andre hånd. 
  4. Legg knivbladet i sporet med det diamantbelagte slipehjulet som er nærmest håndtaket. Dette fjerner mindre skader og former knivbladet. 
  5. Hold kniven mot slipehjulet med et lett trykk og dra den mot deg. Gjenta ca 15-20 ganger, avhengig av hvor sløv knivbladet er. 
  6. For å polere knivbladet, legger du deretter bladet i sporet med det keramiske slipehjulet som er lengst bort fra håndtaket. 
  7. Hold knivbladet i slipehjulet med et lett trykk og dra den mot deg. Gjenta ca 15-20 ganger, til kniven din har fått tilbake sitt skarpe blad. 

Slik oppbevarer du knivene dine fra Miyabi 

Oppbevar dine japanske kniver på en stilig magnetisk knivlist eller still dem i en knivblokk for å unngå slitasjen som kan oppstå når de ligger sammen i en kjøkkenskuff. Ved å oppbevare dine beste kniver lett tilgjengelig på kjøkkenbenken, har du dem også nær hånden under matlaging. 

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.