Miyabi 5000MCD Santoku japensk kokkekniv
Miyabi 5000MCD Santoku japansk kokkekniv trekker umiddelbart blikkene til seg med den fantastiske eggen i damask-design. Eggen på kniven er utformet av 132 lag stål og er utrolig hard. Hardheten i stålet ligger på 66 Rockwell. Knivens grepvennlige håndtak i svart asketre ligger perfekt i hånden og gir deg godt grep når du skal skjære og hakke. Santoku, knivens navn, betyr ”tre dyder” på japansk. Det som menes, er at du kan bruke kniven til både kjøtt, fisk og grønnsaker.
Fakta
Materiale: Kerna av MC63 (Micro Carbide) pulverstål (63 HRC) dekket av 100 lager is-herdet rustfritt stål. Hank av masurbjørk, mosaikstift.Størrelse:
Bladlengde: 18 cm.
Lengde hank: 14 cm.
Slipevinkel 19°
Vedlikehold
Kun håndvask.Kommentar
Livstidgaranti på materiale og produksjonsfeil. Produseres i Seki, Japan.Andre design vi tror du setter pris på
Andre likte også