kr 4 599Inkl. moms
En feil oppstod når du forsøkte å endre variant, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
På vei til ossLevering innen ca. 3-4 uker
Fri frakt innen Norge.

Miyabi 5000MCD Santoku japensk kokkekniv

Miyabi 5000MCD Santoku japansk kokkekniv trekker umiddelbart blikkene til seg med den fantastiske eggen i damask-design. Eggen på kniven er utformet av 132 lag stål og er utrolig hard. Hardheten i stålet ligger på 66 Rockwell. Knivens grepvennlige håndtak i svart asketre ligger perfekt i hånden og gir deg godt grep når du skal skjære og hakke. Santoku, knivens navn, betyr ”tre dyder” på japansk. Det som menes, er at du kan bruke kniven til både kjøtt, fisk og grønnsaker.

Generell informasjon

MerkevareMiyabi
Antall i pakken1 stk.
Artikkelnummer34358-01

Fakta

Materiale: Kerna av MC63 (Micro Carbide) pulverstål (63 HRC) dekket av 100 lager is-herdet rustfritt stål. Hank av masurbjørk, mosaikstift.
Størrelse:
Bladlengde: 18 cm.
Lengde hank: 14 cm.
Slipevinkel 19°

Vedlikehold

Kun håndvask.

Kommentar

Livstidgaranti på materiale og produksjonsfeil. Produseres i Seki, Japan.
Andre design vi tror du setter pris på
Andre likte også
Handlekurv
Lukk