FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Grønnsakskniver

En god grønnsakskniv gjør stor forskjell på kjøkkenet, og hjelper deg skjære og hakke grønnsaker og frukt til perfeksjon. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg grønnsakskniver av høy kvalitet fra kjente og populære merkevarer.
55 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

De beste grønnsaksknivene for deg

Ethvert kulinarisk eventyr begynner med godt utstyr, og en god grønnsakskniv er det perfekte hjelpemiddelet for å få perfekte hakkede grønnsaker når du skal lage dine favorittretter. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg av de beste grønnsakskniver fra kjente og populære merkevarer, slik at du lett kan finne den beste grønnsakskniven for deg.

Hvilke grønnsakskniver er mest populære?

Grønnsakskniver har som regel et høyere blad, som gjør det lett å hvile fingerknokene mot bladet når man hakker, noe som gjør det mulig å hakke raskt og effektivt uten å være bekymret for å skjære deg. Her har vi samlet et stort utvalg grønnsakskniver fra kjente og populære merkevarer som Brabantia, KAI og Serax.

Topp 3 mest populære grønnsakskniver

  1. Functional Form grønnsakskniv fra Fiskars
  2. Gourmet grønnsakskniv fra Zwilling
  3. Nordic Kitchen grønnsakskniv fra Eva Solo

Funksjonelle grønnsakskniver

Det er mange grunner til å investere i en god grønnsakskniv til kjøkkenutstyret. For det første gjør disse skarpe knivene det lett å både skjære opp og hakke både faste og myke grønnsaker, uten at disse knuses eller klemmes. Det høye bladet gjør det også lett å hvile knokene på kniven, hvilket gjør det lett å holde et høyt tempo når du hakker. Sist, men ikke minst, er det mer hygienisk å ha ulike kniver til kjøtt og grønnsaker. Da kan du være sikker på at bakterier fra kjøtt, kylling, fisk og skalldyr ikke ferske salaten din. Tenk også på å ha egne skjærefjøler til ulike råvarer. 

Skarpe grønnsakskniver for matlagingen

En skarp kniv er tryggere og enklere å bruke enn en sløv kniv, siden den ikke kommer til å gli når du skjærer og hakker ingredienser. En knivsliper bør derfor være en fast del av kjøkkenutstyret ditt, og gjør det lett å alltid ha skarpe kniver i toppform, klar for alle dine kulinariske eventyr.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB