Yaxell Ran grønnsakshakker består av 69 lag damaskusstål hvor kjernen er laget av VG10-stål og de øvrige lagene består av mykere stål. I enden av kniven sitter en rustfri knapp som sørger for at den ekstremt skarpe kniven er godt balansert. Bruk grønnsakshakkeren når du vil ha kontroll over snittet ditt og skjære gjennom hele råvaren uten å måtte skyve eller dra i kniven.
VedlikeholdsrådSkjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål. Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen. Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut. Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet. Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste. Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.
Bruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken. Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.