Salg
kr 454kr 699Inkl. moms
En feil oppstod når du forsøkte å endre variant, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
På lagerBare et fåtall igjen!Levering omgående
Frakt i Norge: kr 89.

Kai Wasabi Black kokkekniv

Ta for deg de aller fleste oppgaver på kjøkkenet med én og samme kniv. Kokkekniven er en del av Wasabi Black-serien fra Kai – kjent for sin kvalitet, funksjon, skarphet og holdbarhet. Kniven har et kurvet, 15 cm langt blad i rustfritt stål med høyt kullinnhold, perfekt til både grønnsaker og kjøtt. Det svarte håndtaket er en kombinasjon av polypropen og bambuspulver, som gir det antibakterielle egenskaper som fremmer god hygiene på kjøkkenet.

Generell informasjon

MerkevareKAI
Antall i pakken1 stk.
Artikkelnummer32635-01

Fakta

Materiale: Bambushank og polypropen, rustfritt blad av stål.
Størrelse:
Lengde blad: 15 cm.
Lengde håndtak: 12,6 cm.
Hardhet: 58 HCR.

Vedlikehold

Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål.
Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen.
Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut.
Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet.
Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste.
Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.

Kommentar

Bruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken.
Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.

Handlekurv

Lukk