FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

KLONG

Med gjennomtenkt design og bærekraft i fokus skaper den svenske merkevaren Klong interiør og innredningsdetaljer som kjennetegnes av vakker og nytenkende design. Her finner du populære design og interiør fra Klong.
113 resultater sortert etter
1
...
4
Side 1 av 4

Klong - tidløs design og morgendagens klassikere

Klong er en svensk merkevare som skaper vakre og populære interiørdetaljer for hjemmet, der funksjon, material og form flettes sammen til et tidløst design som holder lenge.

I deres sortiment finner du derfor flere designklassikere, samt design som har potensiale for å bli morgendagens klassikere. Her finner du nytenkende og uttrykksfullt design og interiør fra Klong.

Hvilke produkter fra Klong er mest populære?

Klong skaper unike og nytenkende serier som både skal være perfekte å gi bort til noen du er glad i, og også være en glede å eie. Ved å kombinere det selvsagte med det uventede, skaper Klong innovativt design og interiør med en touch av det lekne. Her finner du kjente og kjære design, som for eksempel lysestaken Gloria, vasen Äng og oljelampen Patina.

Topp tre mest populære design fra Klong

  1. Gloria lysestake
  2. Äng vase
  3. Patina oljelampe

Vakre og nytenkende vaser fra Klong

Et kjennetegn på Klongs designfilosofi er å kombinere det forventede med det uventede for å skape unike og innovative design.

Et godt eksempel på dette er vasen Äng, som i utgangspunktet har en klassisk vaseform. Det som derimot gjør at den skiller seg ut, er at i bunnen er det satt inn en vakker innsats av metall, som gjør at du kan arrangere blomstene dine på nye måter ved å plassere de i ulike åpninger.

Dette gjør også at hver blomst får litt ekstra støtte, og gjør det lettere å skape personlige blomsterarrangement.

Hva kjennetegner Klongs designfilosofi?

Først og fremst vil Klong skape vakre og funksjonelle produkter med en uventet tvist, og som også skal skape glede og være til nytte over lang tid. Klong er opptatt av både mennesker og natur, noe som betyr at langsiktig bruk går foran moter og trender når nye design skapes.

Akkurat som lyden “klong”, vil Klong at deres design holder seg lenge og klinger i rommet.

Hvem grunnla Klong?

Klong ble grunnlagt i 2000 av Eva Hjertberg, og siden den gang har merkevaren opplevd en stor vekst. I dag består Klongs sortiment av en rekke interiør- og innredningsdetaljer som vil klinge i hjemmet ditt i mange år fremover.

Hvilke designere samarbeider Klong med?

Klong samarbeider med både velkjente og nye formgivere, som våger å skape egne uttrykk uten å påvirkes av trender og moter. På denne måten kan Klong skape design som kombinerer form, funksjon og materialer på nye og unike måter.

Ved å stadig samarbeid med nye designere og formgivere, bidrar dette til at Klong er stadig aktuelle, noe som igjen gjør Klong et spennende merkevare å følge med på.

I tillegg til å skape nye design, blir også eksisterende serier komplettert med nye tilbehør. For eksempel kan den populære lysestaken Gloria forvandles til en vakker vase ved å plassere en glassinnsats i lysestaken.

Interiør og design fra Klong - perfekte gaver

Siden design og interiør fra Klong er designet for å kunne være tidløse og verdifulle dekorasjoner som man aldri blir lei, er dette perfekte gaver å gi til noen du er glad i.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB