FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Merkevarer/Kockums Jernverk

Kockums Jernverk

Den svenske merkevaren Kockums Jernverk er hovedsakelig kjent for å produsere fargerike emaljerte stekepanner og kasseroller. I tillegg til servise laget av emalje, finner du også mye annet inspirerende kjøkkenutstyr her.
92 resultater sortert etter
1
...
3
Side 1 av 3

Kockums Jernverk - kjøkkenutstyr av emalje

Den tradisjonsrike svenske merkevaren Kockums Jernverk skaper og produserer emaljerte og fargerike gryter og panner som sørger for mange glade stunder på kjøkkenet. I tillegg til stekepanner, inkluderer det store sortimentet til Kockums Jernverk også servise som kopper, tallerkener og tekanner i emalje samt mange andre kjøkkenredskaper som gjør hverdagsarbeidet på kjøkkenet både enklere og vakrere. Utforsk det store og varierte sortimentet til Kockums Jernverk her hos Nordic Nest!

Hvilke produkter fra Kockums Jernverk er mest populære?

I tillegg til det kjente emaljeserviset har Kockums Jernverk også mange andre funksjonelle produkter i sortimentet som ildfaste former, sleiver og øser. Vi har satt sammen et utvalg av de mest populære produktene fra Kockums Jernverk for deg.

Topp 3 mest populære produkter fra Kockums Jernverk

  1. Kockums gryte
  2. Kockums kopp
  3. Kockums tekanne

Kockums Jernverks historie

Allerede på 1800-tallet begynte familien Kockum å bygge sin fabrikk i Ronneby i Sverige. I begynnelsen produserte de hovedsakelig kanner, bøtter og sykehusutstyr. I 1893 ble enda et produkt lagt til sortimentet, noe som kom til å endre fremtiden til hele bedriften - den emaljerte pannen!

Siden den dagen har fabrikken og merkevaren blitt svært populært og emaljepannene og grytene har blitt produsert i en rekke forskjellige farger. På 1960-tallet, da flere og flere begynte å foretrekke plast fremfor andre materialer, måtte Kockums Jernverk midlertidig legge ned.

Kockums Jernverk i dag

I dag har den tradisjonelle merkevaren gjort et comeback, med et design som holder seg tro mot stilen 1930-tallsstilen, men der fargepaletten er tilpasset dagens trender. Så nå kan du igjen nyte de fantastiske grytene, dørslag og serviset fra Kockums Jernverk med sitt slitesterke og fargerike design.

Tåler emaljeproduktene fra  Kockums Jernverks oppvaskmaskin?

Ja, Kockums Jernverk sine emaljerte produkter kan vaskes i oppvaskmaskin. Det anbefales likevel å vaske for hånd for at produktene skal ha lengre levetid.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB