FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Merkevarer/String/String soverom

String soverom

For å skape et behagelig soverom for avslapning, er det viktig med gode oppbevaringsmuligheter. En String bokhylle kan kombineres i uendelige størrelser, farger og utførelser. Hyllen kan være veggmontert eller plassert på gulvet og kan suppleres med hylleplater, skap og tidsskrifthyller. Her kan du plassere bøker, dekorativ belysning og dine favorittgjenstander for å skape en koselig og innbydende atmosfære.
69 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

Beste stedet for lange morgener i sengen

Med String kan du skape den mest optimale stringhyllen som komplementerer dine eksisterende soveromsmøbler. Siden soverommet ikke alltid bare er et sted for hvile, men også stedet hvor du oppbevarer dine mest personlige eiendeler. Tenk på alle klærne, skoene og bøkene du oppbevarer på soverommet ditt. Trikset er å finne en balanse mellom å vise frem noen få plagg eller gjenstander, og samtidig skjule flertallet av klær og sko. Det er ikke en helt enkel oppgave å løse, men med String kan du finne funksjonelle oppbevaringsløsninger for soverommet.

Bygg ditt nattbord med String-moduler

Noen ting ønsker man å ha i nærheten av sengen som en bok, hodetelefoner og en nattlampe. Nærmest sengen passer det utmerket å plassere en String skuffeseksjon på 58x30 centimeter som monteres på et par String veggstøtter på 50x30 centimeter. Da får du både en avlastningsflate for nattlampen og praktisk oppbevaring i form av to uttrekkbare skuffer. Nattbordet blir da et stilrent element i rommet og kan velges i flere forskjellige farger på støtter og skuffemodul. I tillegg kan du tilpasse høyden på nattbordet etter din seng.

Skap oppbevaring på soverommet med String

For å skape et behagelig soverom for avslapping, er det viktig med gode oppbevaringsmuligheter. En bokhylle fra String kan kombineres i uendelige størrelser, farger og utførelser. Hyllen kan være veggmontert eller plasseres på gulvet og kan kompletteres med hylleplater, skap og tidsskrifthylle. Her kan du plassere bøker, dekorativ belysning og dine favorittgjenstander for å skape et hjemmekoselig og innbydende miljø.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB