FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Zweed

Zweed er et svensk merke etablert i 2010. Funksjonalitet og kvalitet er viktige hjørnesteiner for Zweed i kombinasjon med unik og stilfull skandinavisk design. Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg av Zweeds kvalitetsmøbler.
81 resultater sortert etter
1
...
3
Side 1 av 3

Zweed – Skandinavisk og funksjonell design 

Zweed produserer møbler i skandinavisk design med høy kvalitet og smarte funksjoner. Møblene er designet for daglig bruk med tanke på at de skal vare lenge.

Zweed lager møbler som skap, hyllesystemer, salongbord, TV- og mediabenker og mye mer. Hos Nordic Nest finner du et bredt utvalg av møbler fra Zweed, og her finner du garantert noe som passer deg og ditt interiør. 

Hvilke produkter fra Zweed er mest populære? 

Blant de mest populære produktene fra Zweed finner du blant annet 

Når ble Zweed grunnlagt? 

Zweed ble grunnlagt i 2010 i Stockholm av designeren Håkan Jansson. Ideen var å skape et merke med møbler av høy kvalitet med en vektlegging på design og funksjonalitet. Denne interessen ble vekket da kunder ofte kom til ham fordi de hadde vanskeligheter med å finne designløsninger som passet, både designmessig eller behovsmessig. 

Zweed – Designfilosofi 

Zweed har alltid hatt som mål å skape nye og funksjonelle møbler med en tydelig og unik identitet, som ifølge selskapet gjenspeiler samfunnets bakgrunn og arv. Et sentralt utgangspunkt for Zweed har alltid vært smart funksjonalitet, og de lar seg inspirere av behov

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB