FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

KUN I DAG 30-50% på tepper fra Scandi Living

Møbler/Bord/Skrivebord

Skrivebord

Leter du etter et skrivebord til hjemmekontoret? Her kan du finne et nøye utvalg med solide og holdbare vanlige og vegghengte skrivebord i forskjellige størrelser, stiler og design fra kjente og populære merkevarer.
236 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
7
Side 1 av 7

Skrivebord for moderne hjem

Et skrivebord er et praktisk og dekorativ møbel som er spesielt designet for å kunne arbeide ved. Uansett om du ser etter et passende bord til hjemmekontoret eller om du skal innrede et lite arbeidsområde i et rom, her kan du finne et stort utvalg små og store skrivebord med fint design og av høy kvalitet fra kjente og populære merkevarer.

Hvilke skrivebord er mest populære?

Skrivebord kommer i en rekke ulike farger, stiler og design, i tillegg til at det også finnes vegghengte skrivebord. Uansett hva du leter etter kan du finne et stort utvalg av fine, smarte og praktiske skrivebord fra kjente og populære merkevarer som ferm LIVING og Audo Copenhagen her.

Topp 3 mest populære skrivebord

  1. Pythagoras skrivebord fra Maze
  2. Arco skrivebord fra Design House Stockholm
  3. Palette skrivebord fra &Tradition

Vegghengte skrivebord

Et vegghengt skrivebord er det perfekte valget om du har mindre plass eller om du ser etter et moderne og elegant alternativ til et vanlig skrivebord. Vegghengte skrivebord gjør det mulig å tilpasse høyden helt etter eget ønske og behov, noe som gjør at de også kan passe fint for barn. Siden vegghengte skrivebord oppleves mindre, passer de ypperlig i mindre rom.
Utforsk vårt store sortiment vegghengte skrivebord av høy kvalitet fra kjente og populære merkevarer her.

Skrivebord for barn

Et smart og praktisk skrivebord for barn er det perfekte stedet for lekser, lek og kreative prosjekt. Når du skal velge skrivebord til barn, er det lurt å tenke på høyden. Et vegghengt skrivebord kan være et bra alternativ, siden du selv kan velge hvor høyt skrivebordet skal henge.

Slik velger du rett skrivebord

Et skrivebord for hjemmekontoret er kanskje det viktigste utgangspunktet for arbeidsmiljøet, og det er derfor viktig å velge et skrivebord som passer for deg og dine behov. Når du skal velge skrivebord er det viktig å tenke på hvor det skal plasseres og hvor mye plass du har tilgjengelig. Det er også viktig å tenke på hvilke arbeidsoppgaver du kommer gjøre ved skrivebordet. Mye papirer krever mer plass enn om jobben stort sett er digital. I tillegg er det også viktig å finne den rette høyden, slik at du har best mulig arbeidsstilling.

Populære filtre

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB