FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Skohyller

Skohyller er ikke bare praktisk oppbevaring for sko, de går også hånd i hånd med det øvrige interiøret i gangen. Uansett om du er på utkikk etter vegghengte skohyller eller vanlige skohyller, her finner du vårt store utvalg fra kjente merkevarer.
108 resultater sortert etter

STRING

Bygg ditt eget String-system

1
...
3
Side 1 av 3

Innovative og funksjonelle skohyller

Skohyller hører naturlig hjemme i entreen og er en utmerket måte å holde orden på skoene dine på. I tillegg er de også en del av interiøret i rommet, og er derfor en fin måte å komplementere den øvrige innredningen. Uansett om du er på utkikk etter en stor eller liten skohylle, her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg skohyller fra kjente merkevarer.

Hvilke skohyller er mest populære?

Skohyller kommer i en rekke ulike stiler, former og utførelser som gjør det lett å finne noe som passer inn i hjemmet ditt. Blant de mest populære skohyllene finner vi skohyller fra Maze, Essem Design og Normann Copenhagen

Topp tre mest populære skohyller

  1. Step fra Maze
  2. Bill fra Maze
  3. Tamburin fra Essem Design

Heng skohylla på veggen!

Vegghengte skohyller har en rekke ulike fordeler. For det første er det lett å rengjøre under, siden de ikke står på gulvet, og de er også et praktisk valg om du har liten gulvplass. For det andre er det også lett å montere flere over hverandre, så mange du vil, og du kan derfor enkelt tilpasse oppbevaringen etter hvor mange sko du har, uten at dette går ut over gulvplassen din. Dersom du også har liten veggplass i entreen, finnes det også smale skohyller som enkelt kan monteres på veggen.

Hvilke materialer lages skohyller av?

De mest populære materialene som skohyller lages av, er tre og metall. Naturlig tre, som for eksempel eik, er et vakkert materiale som skaper en varm atmosfære. Det er også en fin måte å komplementere øvrig innredning og interiørdetaljer i tre.  

Metall er også et populært og holdbart materiale som passer perfekt for skohyller. I tillegg kommer metall i en rekke ulike farger, noe som gjør det lett for deg å finne noe som passer inn i gangen eller garderoben din. 

Match skohylla di med øvrig interiør i gangen!

Når du skal kjøpe ny skohylle, kan du gjerne tenke på hvordan det øvrige interiøret i gangen ser ut, slik at du velger en som passer inn med benk, hattehylle, speil og annen oppbevaring som du også har der.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB